2789
عنوان

دوس پسر

178 بازدید | 11 پست

دوس پسرم میگه دختر عموت سیاست داره دانا دروغ گوم هست ولی تو عقلت اندازه نخود بدم اومد تازه گف شوخی کردم گف خوشم از دخترای سلیطه و پر حرف میاد همش یه ماهه خو چیکار کنم نمیتونم به کسی اعتماد کنم من ۴ ماهه از نامزدی اومدم بیرون اینم برا. سرگرمی باش حرف میزنم قصدم ندارم بعدا ازدواج کنم با این تازه میگه برا ازدواج ولی من نمیخوام ازدواج که کشکی نی بحث ی عمر زندگی کی تو زندگیش سیاست نداره؟ چیکار کنم بنظرتون که سیاست و پر حرف باشم عصبانی باشم بعضیا اینجوری میخوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اگه جات بودم یک دقیقه هم نمیموندم تو این رابظه ، دیوونه ای ک میخوای خودتو تغییر بدی ؟؟ چرا اون تغییر نده ،؟؟ مثلا خودش چ خریه ک توقع داره تو خودتو باب میل اون درست کنی ؟! ولش کن دکه شو بزن بره بابا

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

توی کتاب مقدمه ای بر سک،س شناسی از یوهان لمر اومده که

پسر هایی که به اینجور افراد متمایل هستند 

انحراف ج.نسی دارن و خیلی خیلی تمایل دارند به BDSM 

یا همون ارباب و بردگی

و اینها می‌خوان برده باشن

و تعادل روحی روانی درستی هم ندارن

زود عاشق میشن

زودم یادشون میره

عزیزم اون قصد ازدواج رو باهات نداره...فقط الکی اینو گفته قرار نیست هر پسر زباله ای هر چی بخواد توهم ...

اتفاقا بهش گفتم قصد ازدواج هم داشته باشی من نیستم خوشم نمیاد از ازدواج 

من اگه جات بودم یک دقیقه هم نمیموندم تو این رابظه ، دیوونه ای ک میخوای خودتو تغییر بدی ؟؟ چرا اون تغ ...

چه میدونم والا ولش کن برام مهم نی بخدا تازه دو هفته همو ندیدیم هفته اول که کنکور بود نرفتم هفته پیش هم دایی مامانش فوت کرد رفت شهرستان گف بیا همو ببینیم امروز گفتم نه تا پنج شنبه دیگم برام مهم نی بزار بعد سه هفته ببینمش 

ینی چیییی واسه سرگرمی اومدی ایده میخوای؟  کارت خیلی زشته پسر مردمو ایسگا کردی از کارما بترس دخت ...

نه عزیزم سر گرمی اونجوری نی میگم فعلا هیچ حسی بهش ندارم حس دوست داشتن و وابستگی شایدم یکم بگذره گذر زمان قسمت بود باهم بودیم دوسش داشته باشم الان نه انگار یه آدم عادی من تازه از یه رابطه اومدم بیرون ۴ ماه پیش هنوز به قبلی فکر میکنم نمیتونم سریع دوسش داشته باشم فقط گذر زمان اونم البته مقصر خودشه یکم زودتر همو ببینیم منم قبلی رو فراموش میکنم هیچ تلاشی برام نمیکنه حرف می‌زنیم انگار یبس بازی هیچ حال نمیکنم مجبورم نمی‌دونم باشم واقعا ایشالا یکی بیاد زندگیم دوسش داشته باشم با اولین نگاه عاشقش شم