2777
2789
عنوان

دلشوره دارم

3367 بازدید | 114 پست

شمام غروبا بی دلیل دلشوره میگیرین؟

انگار که مثلا یه گندی زده باشم😕

کاش ف  ا  ل اسلامی هم وجود داشت،یعنی چی که  کلاه برداری و دروغه...کاش راستشم وجود داشت حداقل چند تا ف  ا  ل میگرفتیم ببینیم ایندمون چی میشه....

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

واااای نگوکه دوشب هست زارمیزنموگریه ودلشوره امانموبریده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
واااای نگوکه دوشب هست زارمیزنموگریه ودلشوره امانموبریده

انشالله درست بشه عزیزم 

ذکر بگو 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بخاطر همون توهین ها که گفتن زن خیابانی هستی زن بد هستی بگو مامور بیاد شهادت بده شلاق داره

چوب وتو کو ن شون کن

ان شالله بحق این گریه هات یه ازدواج موفق کنی انقدر خوش باشی دیگه اصلا این روزها یادت نیاد

حواست باشه الان که دلت شکسته اس دعا میگیره یعنی هررررچی بگی میگیره خوب؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

شوهرتم زیردست اون روانیا بزرگ شده یه روانیه داغونه

اینارو فقط خدا یمتونه خوب کنه اینا بدبخت عالمن

عزبزم فقطططط سکوت کن و جدا شو اگر هرچی گرفتی که گرفتی هرکی نتونستی بگیری اصلا ناراحت نشو

خدا خودش برات جبران میکنه ان شالله

عزیزم امروز چله کلیمیه شروع میشه. یعنی از امروز تا 40 روز میگن بهار چله گیری تا شب عید قربان. 

حاجت های بزرگ مردم توی ابن 40 روز میگیرن

حتما از امروز شروع کن 40 روز سوره حشر بخون تا شب عید قربان. از شر این ایکبیریا خلاص شی و زندگیت جدا از اینها درست شه بچتو بیاری پیش خودت

شب عید قربانم دریاب که من با دو رکعت نماز و گریه حاجت بزرگ گرفتم. فقط دلت شکسته است استفاده کن

خانومی تاپیکت قفل بود اومدم اینجا بت بگم هر کاری می خوایی بکنی قانونی اقدام کن نه به اون بچه استرس بده نه خودتو اذیت کن بعد از جدایی که نمیرن با خانواده شوهر کل کل کنن

تو الان دشمن خونی اونایی اینو بفهم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین بخاطر همون توهین ها که گفتن زن خیابانی هستی زن بد هستی بگو مامور بیاد شهادت بده شلاق داره چوب ...

عزیزم کسیو ندارم که بخوام کارای قانونی و مراحلشو پیگیری کنم ،،،مخصوصا که الان بچه هم پیشمه 

فعلا فقط صورت جلسه رو نگه داشتم پیشم که اگه اونا یوقت شکایت کردن این باشه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم کسیو ندارم که بخوام کارای قانونی و مراحلشو پیگیری کنم ،،،مخصوصا که الان بچه هم پیشمه  فع ...

یه خانومی بهت گفت از قاضی برات میپرسه

والا من نمیدونم چه راهنمایی کنم بهت

ان شالله درست میشه از خدا بخواه

عزیزم شما به جز قانون هیچ راه حل دیگه ای نداری ،اگر بچه ات زیر هفت سال دادگاه بدون چون وچرا بچه رو به شما میده ،شما هم همون اداها رو براشون بیار 

یه موضوع دیگه اگر بچه ات وابسته است با روان شناس دادگاه صحبت کن بگو بچه تم بی قراره عصبی باید پیش خودم باشه اینا اینقدر منو کتک زدن پیشش نباشم استرس می گیره ،تو دادگاه مظلوم نمایی کن

عزیزدلم تاپیکت قلبمو مچاله کرد .دعا میکنم با پسرت به بهترینها برسین و دیگه رنگ غم نبینین.جگرم برا بچت پاره پاره شد دیگه نذار بره پیش اون جلادا.امیدوارم تقاص کاراشونو به بدترین شکل پس بدن.چوب خدا صدا نداره صبوری کن و موقعیت هرکدومو نظاره کن ببین چه جوری تاوان پس میدن که جلو چشم یه بچه کوچولو با مادرش اینطوری رفتار کنن😭😭😭😭

اگه انقد قانونمون ضد زن نمیبود هر نفله ای بلند نمیشد اینطوری زنو تحقیر کنه و هر بلایی دوس داشت سرش بیاره

شرایط خواهر من مثل شما بود خواهر شوهرش دخالت می کرد الان زندگی خواهرم نرمال شده اما آبروریزی که خواهر شوهره بالا آورد تمام شهر آبروشان رفت .

شما از اول نباید تو یک ساختمون با اون حیوون ها قاطی می شدی باید تقاضای مسکن دور تر ازشون می کردی ،خداروشکر کن بازم زرنگ شدی می تونی قانونی از خودت دفاع کنی

برای تایپیک آخرت 

دعا میکنم خیلی زود به دردونه ات برسی 

من خوب حالتو میفهمم

چون خواهر خودم تو همین موقعیت بود

خدا کاری سر ماردشوهرو  خواهرشوهراش آورد 

که به سگ میگن حاج عمو 

خدا زدشون 

بدجور هم زد 

انشالله حقشما رو هم بگیره 

متاسفانه اینجا همه فقط اومدن برای چزوندن استاتر تایپیک 

هر چی هم بگی فایده نداره