2777
2789
عنوان

قرار لو برم پیش شوهرم کمکم کنید

314 بازدید | 18 پست

دو هفته قبل رفتم به دکتر نزدیک خونمون دکتر عمومی بود ولی خال اینا هم برمیداره خلاصه خال صورتم برداشتم جاش قرمز شده بود همش روش پماد زدم هر روز تا شوهرم نفهمه و زود خوب بشه شوهرم می‌گفت واسه چی به صورتت کرم زدی میگفتم جوش در آوردم واسه جای اون زدم الان زنگ زده میگه من سرکار میرم نمیتونم تو فردا بعد از ظهر با مادرم برو مطب اون دکتر بگو واسم آزمایش کبد چرب بنویسه منم گفتم حالا نمیشه دکتر دیگه برم میگه نه همین نزدیک همین برو فردا با مادر شوهرم برم اونجا لو رفتم چون اگه اون دکتر و منشی ببینن منو فکر میکنن واسه خال اومدم آخه دکتر گفت بعد یه ماه بیا ببینم جاش خوب شده یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه همسرت بفهمه چی میشه 

دعوا میکنه ؟

اخرش که میبینه خال روی صورتت نیست

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

2790
2778
2791
2779
2792