2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔

129 بازدید | 12 پست

چجور زندگیه اخه تا ۳۵ سالگی حدی یکنفر هم پیدا نشد که واقعی دوسم داشته باشه بخواد ازدواج کنیم بچه دار بشم همه ش فکر میکنم زندگیم پوچ شد به هدر رفت وقتی ازدواج و بچه داری دهه هشتاد رو میبینم از خودم متنفر میشم افسردگی گرفتم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسن توام من ی بار تجربه کردم ولی کوتاه بود 

منم یه بار یکی اومد تو زندگیم کوتاه که دروغگو بود دیگه عشق واقعی نداشتم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دهه شصتی ها دهه سوخته و جرغاله 

والا همین دهه شصتی ها همه دوستام ازدواج کردند منتظر نوه هستن من هنوز منتظر نی نی هم نیستم

چیکار می‌کنی روزاتو ؟من خیلی کلافم

هیچی با تنهایی سر میکنم یا تو نت میچرخم میبینم طرف همسن منه منتظر نوه س من هنوز ازدواج هم نکردم

واقعا دیگه چشم دیدن بچه کسی رو ندارم خیلی بد شده اخلاقم

هعی 

تو چطور؟ 

دلت نمیگیره وقتی زندگی مشترک و بچه بقیه رو میبینی؟ من بغض میکنم تازگیا اینطوری شدم

تو چطور؟  دلت نمیگیره وقتی زندگی مشترک و بچه بقیه رو میبینی؟ من بغض میکنم تازگیا اینطوری شدم

منم حالم بده همش فکر میکنم تا آخر عمر مجرد میمونم من تو عقد جداشدم حسرت همه چی به دلم موند ما دیگه کی ازدواج کنیم بچه بیاریم 

منم حالم بده همش فکر میکنم تا آخر عمر مجرد میمونم من تو عقد جداشدم حسرت همه چی به دلم موند ما دیگه ک ...

جونیمون همینجوری با تنهایی هدر شد💔