2777
2789
عنوان

صدای قلب بچم

499 بازدید | 28 پست

امروز میرم صدای قلبشو بشنوم تو رو خدا یه صلوات بفرستین دعا کنین صداشو بشنوم دارم میمیرم از استرس

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 10تا فرستادم. شما هم برای من دعا کن. من سه هفته ی بعد می رم.

انشالله عزیزم منم ۱۰ تا برا نی نی تو فرستادم خدا کمکمون کنه خیلی سخته مادر شدن

ایشالا که میشنوی برات از ته دل دعا میکنم فقط صداشو شنیدی برای منم دعا کن دو ساله منتظر اون لحظه ام

انشاالله که هیچکس مثل من نباشه که هیچوقت صداشونشنیدم

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  

عزيزم تا ١٢ هفته اجازه ندن صدا بشنوي هم مهم نيست، مهم قلبشه كه تشكيل بشه.

انشالله كه قلب خوشگلش ميزنه و سلامته😍😍♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
ایشالا که میشنوی برات از ته دل دعا میکنم فقط صداشو شنیدی برای منم دعا کن دو ساله منتظر اون لحظه ام ...

عزیزم از عمیق ترین نقطه ی قلبم برات دعا کردم خودم خیلی انتظار کشیدم و وقتی یه منتظر میگه دعام کن تمام بدنم میلرزه😢

انشالله عزیزم منم ۱۰ تا برا نی نی تو فرستادم خدا کمکمون کنه خیلی سخته مادر شدن

سلام گلم خوبی؟چه خوب شد تاپیک زدی بخدا تو فکرت بودم مطمن باش همه چی عالیه اصلا شک نکن،حتما بهم خبر بده اومدی مامان مهربون

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
سلام گلم خوبی؟چه خوب شد تاپیک زدی بخدا تو فکرت بودم مطمن باش همه چی عالیه اصلا شک نکن،حتما بهم خبر ب ...

سلام هلن عزیززززممم برام دعا کن.... خیلییی میترسم... توکلم به خداس ... 😢😢 مرسی که همیشه هستیییئ 

انشاالله که همه چی رو به راه باشه و قلب کوچیکش تو وجودت بتپه منم امروز میرم سونو ببینم قلیش تشکیل شده یا نه برای منم دعا کنین تشکیل شده باشه خیلی استرس دارم...شما چند هفته هستی؟؟؟با اولین روز آخرین قاعدگی حساب میکنی؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود
سلام هلن عزیززززممم برام دعا کن.... خیلییی میترسم... توکلم به خداس ... 😢😢 مرسی که همیشه هستیییئ&nb ...

قربونت برم عزیزم الان برات یاسین میخونم،که به حق قلب قران قلب نی نی شما هم خیلی زیبا میزنه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆