2777
2789

کسی طلاق می‌گیره که جدایی براش نجات باشه و از شهد هم شیرین‌تر.  اگر مشکوک هستی بساز . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شا خودتون تجدبه اشو دادید؟ افسرده نشدید عایا؟

شرایط دیگران رو معیار کار خودت قرار نده هر کسی شرایط مخصوص خودشو داره . اگر هنوز جایی برای سازش هست بساز . طلاق بدترین اتفاق زندگی انسان هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان دلت تنگ نمیشه؟ اگه بفهنی رفته با یکی دیگه ازدواج کرده چی ناراحت نمیشی؟

نه اصلا دلم تنگ نمیشه 

اتفاقا دو ماه بعد طلاقمون مجبور شد به خاطر دسته گلی که به آب داده با همون طرفی که خیانت کرده بود ازدواج کنه 

الانم داره طلاق میگیره دوباره و اصرار داره دوباره باهاش ازدواج کنم 

چرا مجبور شد باهاش ازدواج کنه؟  مگه چجوری بود جریان؟

موقعی که متاهل بودم فهمیدم شوهرم چند ماهه زن صیغه کرده و بعدش هم فهمیدم زنه دوماهه حامله هست 

تا یه مدت که چیزی نگفتم و به روش نیاوردم چون موقه امتحانات دانشگاه بود و نمی خواستم درگیری پیش بیاد ولی بعد یه ماه دیگه به روش آوردم و سند همه چی رو برداشتم و رفتم خونه بابام 

موقعی که متاهل بودم فهمیدم شوهرم چند ماهه زن صیغه کرده و بعدش هم فهمیدم زنه دوماهه حامله هست  ...

شوهرت مگه دوستت نداش؟  چرا  زن صیغه کرد؟ اون زنه از قبل از تو توۍ زندگیش بوده؟

شوهرت مگه دوستت نداش؟  چرا  زن صیغه کرد؟ اون زنه از قبل از تو توۍ زندگیش بوده؟

نه نبوده 

چرا دوستم داشت هنوزم دوسم داره 

نمی دونم به خدا چرا اینکار کرد هیچ وقت جواب درست درمون بهم نداد و دوست بدم داشت که اهل اینکارا بود احتمالا اونم تحریکش کرده بود ولی خودشم کرم داشته دیگه