بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کل ایران هر شهری که فکر کنی بازم کسانی هستن که میکشن،فقط کرمانی ها نیستن که
و درضمن اصلا اینطور نیست کرمانی ها خیلی هاشون تریاک نمیکشن و فقط شوخی میکنن جهت خنده
آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."
آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."
وای من خودم مرکز ترک اعتزاد کار میکردم این شربتا سمن سممممممممم افتضاحن باور کن اعتیادو بیشتر مبکنه حتی یعنی اگ بعدش بلغزی ب تریاک راضی نمیشی کل بدنو نابود میکنه افتضاح
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
ما کرمونیا خودمونم از این جوکا برا خودمون میگیم سخت نگیر هموطن
عههه کجای کرمونی شما؟
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.