2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد

67 بازدید | 11 پست

الکی پیام نزارید لطفا فقط حس ششمی بیاد

به دلیل قانون جدید حذف تاپیک فقط تاپیک های قفل شده میزنم که خودم بتونم پاک کنم....خاستی چیزی بهم بگی تاپیکای بازم هست💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جان 

اگه تونستی منم بگو که کنکور قبول میشم یا نه ؟ 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
جان 

عزیزم Rازم خوشش میاد یا نه؟واقعا سرش شلوغه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عزیزم حس اون پسره ک اسمش نمیدونم بمن چیه و حس حمید به من چیه❤️

یا خدا اسمشم نمیدونیییی 

به دلیل قانون جدید حذف تاپیک فقط تاپیک های قفل شده میزنم که خودم بتونم پاک کنم....خاستی چیزی بهم بگی تاپیکای بازم هست💗