2789
الهی خدا قلبت پر نور ارامش کنه عزیز اگر میتونی اهل نماز شب شو فقط برای قرب به خدا برای خودت ..... ...

نماز را میخونم قران میخونم حال دلم اصلا خوب نیست میشه دعا کنید مشکلم حل بشه 😭😭😭😭😭😭

الهی خدا قلبت پر نور ارامش کنه عزیز اگر میتونی اهل نماز شب شو فقط برای قرب به خدا برای خودت ..... ...

نماز میخونم قران هر روز میخونم ولی حال دلم خوب نیست هر روز بیقراری میکنم 😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نماز میخونم قران هر روز میخونم ولی حال دلم خوب نیست هر روز بیقراری میکنم 😭😭😭😭😭😭😭

عزبز همون کاری که گفتم بکنین

هرکی اومد پیش امام معصوم حالم خرابه گفتن استغفار سحر زیاد انجام بده

نماز توبه بخون نماز شب ... استغفار هفتاد بندی حضرت امیر... اصلا بیکار نشین تا انشالا فرجی بشه

ما نمیدونیم چجوری خودش بهتر میدونه

ماها بی چاره ایم ب حول و قوه خودمون و ب اختیار خودمون  تو رحم مادرمون نمیتونستیم رشد کنیم

الانم دنیاست ... خدا کمکت کنه عزیزم چشم دعا میکنم اگر لایق باشم 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
عزبز همون کاری که گفتم بکنین هرکی اومد پیش امام معصوم حالم خرابه گفتن استغفار سحر زیاد انجام بده ن ...

نماز شب را میخونم ختم قرات برداشتم میخونم سوره بقره ولی طریقه نماز توبه را بلد نیستم از کوگل نگاه میکنم میخونم 

عزبز همون کاری که گفتم بکنین هرکی اومد پیش امام معصوم حالم خرابه گفتن استغفار سحر زیاد انجام بده ن ...

اینایی که میگن دعانویس ها یا فالگیر ها واقعا واقعیت دارن یا نه

نماز شب را میخونم ختم قرات برداشتم میخونم سوره بقره ولی طریقه نماز توبه را بلد نیستم از کوگل نگاه می ...

یکشنبه ماه ذی القعده میگن بخونین 

ی کانال تل گ رام براتون میفرستم عزیز یه سر بزنین مطالب خوبی میزاره

یوقتایی   astaghforellahsobhanallah

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت