yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 عنوان یه سوال 53 بازدید | 10 پست چگونه میتوان متوجه شد یه پسر به یه شخص علاقه داره یا نه؟ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/02/17 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 از نگاهاش حرفاش حرکات صورتش کلا ولی حسم میگه پسرا پیچیده تر از این حرفان من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
nd_do عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 103 ولی حسم میگه پسرا پیچیده تر از این حرفان کل عمرمو با پسرا بودم😂ما خونوادمون دختر ندارع زیادمیشناسم پسراروپسرا ساده تر از چیزین ک فکرشو بکنی
nd_do عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 103 اگه درجا بحثو ب اینکه ازت خوشت اومده بکشع ینی اصنم ازت خوشش نمیاد صرفا رابطهاگه خیلی راحت ب صورت و چشات نگا میکنه بازم ینی واقن نمیخوادتمیفهمی چی میگم؟ پسرا کسیو بخوان بروش نمیارنش:/بحثارم همش ب چیزای بی ربط میکشونن
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 کل عمرمو با پسرا بودم😂ما خونوادمون دختر ندارع زیاد میشناسم پسرارو پسرا ساده تر از چیزین ک فکرشو ب ... اخه ۳ تا برادر دارم اینو میگمالبته یه سری چیزاشون از ما ساده ترهولی تو مسئله عشق عاشقی پیچیده نفکر میکنی عاشق فلانی شده بعد کاشف به عمل میاد نه عاشق یکی دیگه شده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 اگه درجا بحثو ب اینکه ازت خوشت اومده بکشع ینی اصنم ازت خوشش نمیاد صرفا رابطه اگه خیلی راحت ب صورت و ... دقیقا منم همینو میگمتازه ابراز به این میکنن اصلا از فلانی خوشمون نمیاد من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
nd_do عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 103 اخه ۳ تا برادر دارم اینو میگم البته یه سری چیزاشون از ما ساده تره ولی تو مسئله عشق عاشقی پیچیده ن ... از رو برادر که نمیشع قضاوت کردتو الان واقعیت خودتو نشون داداشات میدی ک اونا بدن؟
nd_do عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 103 دقیقا منم همینو میگم تازه ابراز به این میکنن اصلا از فلانی خوشمون نمیاد دقیقا🫠اگرم چیز نگران کننده ای راجب خودت بش بگی نگرانیشو مستقیم بروز نمیدهنهایتش اینه: اوکی شدی حالا؟ دوساعت بعد: اوکیی؟ چندساعت بعد: بهتری؟ 😂
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 از رو برادر که نمیشع قضاوت کرد تو الان واقعیت خودتو نشون داداشات میدی ک اونا بدن؟ ارهاتفاقا خیلی با هم مچیم مخصوصا اون برادرم که فاصله سنیمون ۱۰ ماهه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 دقیقا🫠 اگرم چیز نگران کننده ای راجب خودت بش بگی نگرانیشو مستقیم بروز نمیده نهایتش اینه: اوکی شدی ... دقیقا😂😂😂 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)