من ارشدم رو دو سال پيش گرفتم و رتبه ام تو رشته مهندسي ، تك رقمي بود. خودم سراسري خونده بودم تجربه ام اينه كه حتما از اوايل مرداد شروع كنين. با درسي شروع كنين كه توش ضعيفين. اگه مشكل پايه اي دارين كتاب رفرنس بخونين. بعد كتاباي كنكور. بعد كتاب كنكور دوباره برين كتاب رفرنس رو بخونين و نكته برداري كنين. برا همه درس ها خلاصه داشته باشين. نكات تستي رو برا خودتون دربيارين. آخر آذر يه دور كامل تموم كنين همه درس ها رو. بعد يه هفته استراحت كنين و اصلا درس نخونين. دوباره بعد يه هفته شروع كنين. فقط تست بزنين و مرور كنين حسابي. دي ماه رو فقط مرور كنين. بهمن ماه رو هم يك روز در ميان از خودتون آزمون بگيرين. دو روز آخر فقط نكاتي كه خودتون خلاصه كردين بخونين. موفق باشين.
اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
من ماه آخر يعني بهمن ماه دوازده ساعت مفيد مي خوندم. يه روز آخر هفته هم تفريح و گردش بود. دي ماه هم هفت ساعت متوسط درس خوندنم بود. تابستون اما چهار ساعت مي خوندم. حواست باشه خسته نكني خودت رو.
من خیلی دلم میخواد تک رقمی بشم براهمین میخام از تابستون شروع کنم ضعفامو تقریت کنم ویکی این ک من زبان ...
بهترين راه اينه كه كتاب زبان تخصصي رشته خودتون رو شروع كني و بخوني. فلش كارت درست كن برا خودت و هر روز تمرين كن. كنكوراي سالاي گذشته هم خيلي مفيد هستن.
من از بچگي كلاس زبان رفته بودم. زمان دانشگاه هم هميشه هر ترم يكي از درس هاي اصلي رو به انگليسي مي خوندم تا زبان تخصصيم تقويت بشه. مشكل زبان نداشتم و ٥٠ درصد زدم زبان رو.
شروع كن كتاب كنكور زبان تخصصي رو بخون و فلش كارت درست كن. كنكوراي سالاي قبل رو برن. همه ب داوطلب ها به نقطه صعفي دارن. مهم اينه كه نداري اون نقطه ضعف جلوت رو بگيره. من رشته فني بودم و رياضيم ضعيف بود. البته به نسبت هم كلاسي هام. اون قدر تمرين كردم كه خوب شد و به نسبت دوستام بهترين رتبه رو آوردم. تو هم موفق مي شي. نگران نباش.
شروع كن كتاب كنكور زبان تخصصي رو بخون و فلش كارت درست كن. كنكوراي سالاي قبل رو برن. همه ب داوطلب ها ...
چه اراده ای افرین
ببخشید میپرسم شما شاغلین؟
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.