2777
2789
عنوان

علت پریود نشدن

74 بازدید | 9 پست

مادرم از ۵ فروردین تا الان ک۱۷ اردیبهشت هست پریود نشده و لکه داره

ممکنه باردار باشه؟ سری قبل هم سه ماه نشد بی بی چک زد منفی بود آزمایشم داد منفی شد به نظرتون ممکنه مشکلی پیش اومده باشه؟؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

مامانتون اگه بچه به بزرگی شما داره احتمالا خودش باید اطلاعات کافی از این مسائل داشته باشه.

و به نظرم شما اصن نباید در جریان باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانتون اگه بچه به بزرگی شما داره احتمالا خودش باید اطلاعات کافی از این مسائل داشته باشه. و به نظر ...

خودشون اصلا به من گفت 

تازع گفت باید برم ازمایشم بدم وقتی خودشون گفتم من چکار کنم؟؟

خودشون اصلا به من گفت  تازع گفت باید برم ازمایشم بدم وقتی خودشون گفتم من چکار کنم؟؟

خب همین دیگه نباید بگن

ولی حالا بتا بدن معلوم میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب همین دیگه نباید بگن ولی حالا بتا بدن معلوم میشه

اره..

نمدونم کی میخوان برن آزمایش بدن فعلا ک نرفته..

من بیشتر از مادرم استرس دارم اخه می‌ترسم خدای نکرده بیماری دیگه ای گرفته باشن انقدر دیر میره ازمایش بده..

نمتونم بگم مامان برو ازمایش بده اخه هم خجالت میکشم هم زشته ...چون این مسائل خوب به من مربوط نمیشه ک فضولی کنم و از طرفی هم میترسم اتفاقی افتاده باشه چه کنم غیر مستقیم چطوری بگم به نظرتون؟؟

اره.. نمدونم کی میخوان برن آزمایش بدن فعلا ک نرفته.. من بیشتر از مادرم استرس دارم اخه می‌ترسم خدای ...

بنظرم خودشون میدونن دیگه

بعدم ممکنه یائسگی باشه

دیگ پریود نمیشه

از سن خاصی اینطوری میشن؟ چون به گمونم بالای ۵۰ یا۶۰ میشن اخه مادرم هنوز ۴۳ سالشه زوده برای یایسگی