2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست
اصلااااا گوشی هم ندارن فقط ی کامپیوتر مشترک  شاید باورت نشه ولی مثل ... میترسم کامپیوتر و چک ک ...

تو مدرسه به اندازه کافی از هم اطلاعات میگیرن بهشون نزدیک باشین اگه چیزی میشه بهتون بگن نه اینکه پنهان کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
حق داری عزیزم.جو زندگی الان با زمان ما فرق کرده بچه ها خیلی چیز هارو زودتر و بیشتر متوجه میشن.با عصب ...

فردا باهاشون صحبت میکنم ولی از خدا می‌خوام بتونم خودمو کنترل کنم میترسم چیزی بگن نابود بشم همش میگم خاک توی سر من نکنه خیلی وقته میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا باهاشون صحبت میکنم ولی از خدا می‌خوام بتونم خودمو کنترل کنم میترسم چیزی بگن نابود بشم همش میگم ...

اصلا با این فکر که میدونن خودتو ناراحت نکن.وقتی به بلوغ میرسن این خاصیت طبیعی هورمون هاشونه فقط تند نرو عزیزم.بهشون بگو که نیاز جنسی برای هر انسانی طبیعیه ولی اینکه از الان بخوان در موردش فکر کنن بسیار زوده.بزارین بچتون چیزی ذهنشو درگیر کرده از شما بشنوه نه دوستاش‌.هیچ حس بدی نداشته باش نسبت به این مسئله

من فکر میکردم نزدیکم ...

بهشون بگو اینکه آدم وقتی بزرگ میشه اگه حسی به غیر هم جنس خودش داره طبیعیه.دوست داستن کسی قشنگه اما همه ی اینا وقتی خوبه که بزرگ شده باشن.بکین که این سن هرچی براشون پیش میاد از رو هیجان و احساس پس مواظب خودشون باشن‌بهشون این حس رو بدین که فکر بدی در موردشون نکردین و دوسدارین هرچی پیش میاد مثل یه دوست بهتون بگن

حتما عزیزم سعی خودمو میکنم مرسی بابت حرفات آرومم کرد

خواهش میکنم عزیزم.ارامش داشته باش که اوناهم آرامش بدی