2789
عنوان

اگه...

51 بازدید | 6 پست

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

قطعا پس میدن

ما که نباید حتما ببینیم

چوب خدا صدا نداره

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

قطعا پس میدن ما که نباید حتما ببینیم چوب خدا صدا نداره

سلامم ولی من ندیدم

اینقدر ادم رو عذاب دادن ولی هنوز به سزای اعمالشون نرسیدن

همین موضوع هست که نابودم میکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامم ولی من ندیدم اینقدر ادم رو عذاب دادن ولی هنوز به سزای اعمالشون نرسیدن همین موضوع هست که ن ...

منم همینو میگم 

میگم حتما نباید ببینیم که

طرف به یکی بدی میکنه تو زندگیش هزار و یک مشکل و بدبختی پیش میاد اما هیچ جا درز پیدا نمیکنه

اما خیلیا و درز پیدا کردن و طرف گفت عی دیدی طرف تقاص کارشو پس داد

ب خدا دیدم ک میگم

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

منم همینو میگم  میگم حتما نباید ببینیم که طرف به یکی بدی میکنه تو زندگیش هزار و یک مشکل و بدب ...

هعی فعلا که دارن با نوش و عیش زندگی میکنن

کنکور دادی عزیزم چطور بود

بد نبود

شیمیش خیلی بد بود و فکر کنم امسال باید بشینم پشت کنکور