2777
2789

ممکنه نشونه بلوغ زودرس باشه،؟چون ااسپری آسم مصرف میکنه میترسم روی غده فوق کلیه اثر گذاشته باشه

پشمام من این صحنه و تاپیکو قبلا دیدم و دچار دژاوو شدم 😑

خواهش می‌کنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیه‌ش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم می‌برمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون می‌کنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوق کلیه تستوسترون زیادی تولید نمیکنه که بعدم اسپری آسم چه ربطی به فوق کلیه داره 

عادیه بنظرم 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
2805
فوق کلیه تستوسترون زیادی تولید نمیکنه که بعدم اسپری آسم چه ربطی به فوق کلیه داره  عادیه بنظرم& ...

اخه تو عوارض داروهاش نوشته نمیدونم خیلی میترسم اینکه یه دفعه زیاد شده عادی_ه؟شما تجربه ای دارین؟؟

خیلی ببخشید زیر بغل و ناحیه تانسلیش نیست صورتشم فقط چند تا موی کرکی کنار لبش که از کوچیکیش بوده بازم ...

بله اگه بیشتر شد به دکتر مراجعه کنید 

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
اخه تو عوارض داروهاش نوشته نمیدونم خیلی میترسم اینکه یه دفعه زیاد شده عادی_ه؟شما تجربه ای دارین؟؟

من تجربه ندارم ولی بچگیای پسرعموم و الانم پسرداییم رو دیدم پسرداییم ۸ سالشه دستش موهای زیادی داره ولی ورزش میکنه و فکر نکنم بلوغ زود رس داشته باشه نگرانی یه چکاپ کامل ببرش

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
اخه پسر من یه دفعه اینجور شد قبلا خیلی کم تر بوده

چیز مشکوکی ازش دیدی مثلا خیلی به بدنش دست بزنه یا بره دسشویی الکی دیر کنه