2777
2789
عنوان

وسواس گرفتم؟

347 بازدید | 44 پست

کاربر اقا هستم. قدم ۱۷۱ وزنم ۶۰ استخون بندیم ریز. گردنم یکمی دراز ۲۰ سالمه و صفحه رشدم بسته. فک نمیکردم اینطوری بمونم خواهرام ۱۶۵ من خیلی کوتاه موندم😔 یبار با یه دختر دوس شدم باهام کات کرد به من گفت تو خونگیو تیتیش مامانی و قدتم ریزه😞 میگفت ۱۷۰ام ولی زر میزد یبار تو اینه دیدیم همو تا زیر گوشم بود میخورد ۱۶۷ باش. تازه سیاه سوختم بود از لحاظ قیافه خیلی ازش سرتر بودم بدجور تیر زد به قلبم ولی خب الانم نظراتو داشتم میخوندم قد مثل اینکه خیلی برا خانما مهمه. من اصلا فک نمیکردم به ظاهر.الان خیلی وسواسی شدم همش تند تند لباس میخرم و نمی پوشم میگم بهم نمیاد کلی هم قرص میخورم بدبختی چاق هم نمیشم. خلاصه اعتماد بنفسمو داغون کرده همش تو خودمم و هی خودمو با مردای دیگه مقایسه میکنم یکیو میبینم بلنده حرصم میگره قبلا اینجوری نبودم نمیدونم چم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا خبر داری تا ۲۵ میگن بازه

قلط کردن از ۱۵ سالگی ثابتم گول همین حرفا رو خوردم که به فکر قدم نبودم البته استثنا هم داریم ویتامینم زیاد میخورم روی که خوبه کلا برا مو و همچی هر روز میخورم

قلط کردن از ۱۵ سالگی ثابتم گول همین حرفا رو خوردم که به فکر قدم نبودم البته استثنا هم داریم ویتامینم ...

والا من از ۱۵ تا الان شاید ۱۶۴ بودم شدم ۱۶۷ اینا بدون ویتامین

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

وقتی هر دو جنس برای هم استاندارد های غیر واقع بینانه تعیین‌میکنن همین میشه که همش هم مقصر این فضای مجازی کوفتیه که همش تو مغز دخترا میچپونن که پارتنر زندگیتون باید قد بلندو ۶ پک و جذاب باشه و به پسرا میگن دنبال دختر تو پر و سفید و خوشگل بگردید....

شما هیج مشکلی نداری صرفا توی جامعه ای هستی که توش هیچی اصیل نیست عزیزم💜

نور بر تاریکی پیروز است.

فک میکنی شایدم ژنت خوب بوده صفحه رشدت باز بوده یکی و دو سانت اصلا به چشپ نمیاد

خب ۳ سانت  شاید میشد ۱۰ سانت اگه میخوردم ولی خب چون دخترم دوست ندارم بیشتر بشم 

اگه فکر میکنی راهی نیست رو اعتماد بنفس کار کن قرار نیست همه بلند باشن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️