2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
همسن هستیم پس طلاقتو بگیر خواهرم نزار بیشتر از این به خودت و خانوادت و شخصیتت بی احترامی بشه 

الان دیگه خودمم طلاق نخوام خانوادم نمیزارن باهاش زندگی کنم همه میگن این دیوونست ثبات شخصیتی نداره شخصیت پنهان داره

شماام تو عقد جدا شدی؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان دیگه خودمم طلاق نخوام خانوادم نمیزارن باهاش زندگی کنم همه میگن این دیوونست ثبات شخصیتی نداره شخ ...

اره من سال ۹۷عقد کردم اشنا هم بودیم همش خیانت میکرد چندبارم خودکشی کردم ولی تهش گفتم من بخاطر کی میخام خودمو بکشم این اصلا ارزش نداره که من بخام بخاطرش یه قطره اشک بریزم 

اره من سال ۹۷عقد کردم اشنا هم بودیم همش خیانت میکرد چندبارم خودکشی کردم ولی تهش گفتم من بخاطر کی میخ ...

این خیانت نکرد خیلیم خوب بود اخلاقش مشکلش این بود دهن بین مامانش بود مامانشم پارانوییدیه خانواده من هرکاری میکردن هرچیزی میگفتن یه حرف در میاوردن اخرم که به اینجا رسید خود شوهرم هرروز یچیزی میگه معلوم نیست چشه

بعد طلاق خواستگار داشتید؟

من از تنهایی بعد طلاق وحشت دارم

این خیانت نکرد خیلیم خوب بود اخلاقش مشکلش این بود دهن بین مامانش بود مامانشم پارانوییدیه خانواده من ...

اره من چون قدوهیکلم تو بچگی یخورده بزرگ بود زیاد خاستگار برام میومد همه فکر میکردن بزرگتر از این حرفام ...الان همون خاستگار قبلیا باز اومدن خاستگاری ولی قبول نکردم چون من یکی دیگه رو میخام اگ اون اومد خاستگاری ک هیچ اگ نیومد همینجوری به زندگیم ادامه میدم چون واقعا عاشقشم اونم همینطور و اگ این یکی هم نشه دگ قید عشق و عاشقی رو میزنم 

اره من چون قدوهیکلم تو بچگی یخورده بزرگ بود زیاد خاستگار برام میومد همه فکر میکردن بزرگتر از این حرف ...

ایشالله که میاد و هرچی قسمته همون میشه

امیدوار شدم من همش فکر میکردم بعد طلاق هیچکس سراغم نمیاد

ایشالله که میاد و هرچی قسمته همون میشه امیدوار شدم من همش فکر میکردم بعد طلاق هیچکس سراغم نمیاد

چرا نیاد ؟مگه زشتی مگه بد قیافه ای چی توی وجودت کم دیدی که به خودت انرژی منفی میدی؟طلاق بگیر ازادانه زندگی کن تازه بااینکه من بد از طلاق یخورده محدود شدم که از طرف خانواده ولی بازم میگم زندگی ای که طرف مقابلمون اون گوه زد بهش و این وسط عمر ما به فنا رفت همون بهتر طلاق بگیریم الان یه ذهن ازاد دارم و اینکه میخام باز کنکور بدم و ب درسم ادامه بدم 

چرا نیاد ؟مگه زشتی مگه بد قیافه ای چی توی وجودت کم دیدی که به خودت انرژی منفی میدی؟طلاق بگیر ازادانه ...

من معلمم خودم جایگاه اجتماعی خانوادمم واقعا خوبه قبل این عتیقه خواستگار زیاد داشتم ولی همش فکر میکردم طلاق بگیرم هیچکس سمتم نمیاد با اینکه باکره ام هستم ولی انگار احساسم پودر شده البته شاید چون اولشه اینجوریم

من معلمم خودم جایگاه اجتماعی خانوادمم واقعا خوبه قبل این عتیقه خواستگار زیاد داشتم ولی همش فکر میکرد ...

زمانی پودر میشی که یه ادم زیر خاکی به خودت و خانوادت بی احترامی میکنه بدشم خداروشکر تحصیل کرده هستی دراامد خودتو داری یه زندگی کنار خانوادت داشته باش مطمئنم بهترین کس میاد خاستگاریت 

زمانی پودر میشی که یه ادم زیر خاکی به خودت و خانوادت بی احترامی میکنه بدشم خداروشکر تحصیل کرده هستی ...

اره واقعا انقدر در مقابلش سکوت کردم فکر کرد خبریه 

دلم اروم شد❤️ انشاالله بهترینا قسمتت بشه