2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اطرافم میبینم که میگیرن، فکر میکنم اینطوره که طبق گردش حسابتون بهتون یه امتیاز تعلق میگیره که اون ام ...

منم مامانمینا گرفتن شوهرم ضامنشون شده.حالا منم حسابم خیلی کارکرده شوهرم میگه برو دنباله کاراش وامتو بگیر میام ضامن میشم منم تاحالا بانک نرفتی بنظرت خیلی دودندگی داره؟باید برم چی بگم

منم مامانمینا گرفتن شوهرم ضامنشون شده.حالا منم حسابم خیلی کارکرده شوهرم میگه برو دنباله کاراش وامتو ...

منم تا حالا انجام ندادم عزیزدلم که بدونم دوندگی و اینطور مواردش چطوره

برو بگو میخوام وام گردش حسابمو بگیرم ولی اگ شاغل نباشی نمیدن بهت

شاغلم اوناشو مدارکشو همشو شوهرم جور میکنه فقط من باید چن باری بانک برم اونو روم نمیشه.ب تو چقد قراره بدن؟چن دفعه رفتی بانک؟ضامنت کارمنده؟ممنون میشم جواب بدی🙏♥️

شاغلم اوناشو مدارکشو همشو شوهرم جور میکنه فقط من باید چن باری بانک برم اونو روم نمیشه.ب تو چقد قراره ...

چرا روت نشه عزیزم ضامن نظامی بردم قبول نکردن یکی دیگه بردم منتظرم صبح برم ببینم قبول میکنن یا ن

چرا روت نشه عزیزم ضامن نظامی بردم قبول نکردن یکی دیگه بردم منتظرم صبح برم ببینم قبول میکنن یا ن

آها یدونه ضامن خواستن.نظامیو چرا قبول نکردن؟من ضامن مشکلی ندارم فقط بانک رفتنشو مشکل دارم.یماه شده بانک میری میای یا کمتره؟

مدارک چیا خواستن عزیزم؟ببخشید خیلی سوال میکنما من شوهرم خودش خیلی وام میگیره حالا ب من میگه یدونه کارو تو برو انجام بده وام حسابتو بگیر 

آها یدونه ضامن خواستن.نظامیو چرا قبول نکردن؟من ضامن مشکلی ندارم فقط بانک رفتنشو مشکل دارم.یماه شده ب ...

گفتم کلا نظامی قبول نداریم نمیدونم چرا سه چهار بار رفتم تا الان اونم فقط واسه اینکه بپرسم بودجه دارن یا نه هی گفت فلان تاریخ سر بزن منم میرفتم 

گفتم کلا نظامی قبول نداریم نمیدونم چرا سه چهار بار رفتم تا الان اونم فقط واسه اینکه بپرسم بودجه دارن ...

آها منم فردا صب برم بگم وام گردش حسابمو میخوام ببینم چی میگن