2821
2789
عنوان

مهاجرت

144 بازدید | 21 پست

سلام. بچه ها ما یه خوانواده ۴ نفره هستیم.

که خودن و خواهرم و بابام و مامانمیم.

مامان و بابام تهران بودن من که به دنیا اومدم رفتن مشهد که پیش مامان بزرگ با با بزرگم باشن. بعد خواهرمم مشهد بدنا اومد. من کلاس هفتم بودم خواهرمم دوم که مامان بزرگ بابا بزرگم هردو با کرونا فوت شدن.

بعد دوباره اومدیم کرج.

کل فامیلمونم مشهدن.

حالا تو فکرشیم که از ایران بریم. بریم یه جایی مثل فرانسه،کانادا،یا ایتالیا.

بابام موافقه و دوست داره بریم.

مامانمم دوست داره ولی میگه بریم اونجا چیکار کنیم به هر حال نه اینجا فامیل و خانواده هستن نه اونجا.

خواهرم هم موافقه.

ولی اصلا حدی تا حالا در موردش صحبت نکردیم.

تازه توی کانادا شغل مامان و بابام خیلی هم پردرامده. مامانم مدیر تضمین کیفته بابام هم دبیر فیزیک بود انسال بازنشست شده نقاشی میکشه.

بنظرتوت مهاجرت الان خوبه؟

خودم ۱۵ سالمه خواهرم ۱۱ سالشه مامانم ۴۳ بابام۵۳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله خیلیم عالیه ایتالیا هم خوبه

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

من ۴۳ سالمه بچم تازه پنج سالشه ....خوشبحالتون اگه شرایطش دارید برید جای ما هم خوش باشید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

پولش رو تحقیق کردم با ۷ میلیارد میشه رفت کانادا و فرانسه. آمریکارو نمیدونم

بع زندگی توش فک کردی؟؟؟ می‌دونی باید کار داشته باشی اونجا 

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
نه هیچ جا وطن نمیشه  اونجا همیشه به چشم شهروند دو سه بهت نگاه میکنن  تجربه دارم که میگم

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیا کانداست.

ولی آره توی سایت خوندم فرانسویه به زبان و عقایدشون خیلی متعصبن

ممنونم ایشالا شرایط شما هم جور میشه میتونین برین.

پول میخاد نداریم ممنونم ما هیچوقت نمیتونیم حتی یه خونه از خودمون داشته باشیم چه برسه بریم خارج 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز