2777
2789
من میترسم بی هوش بشم دیگه ب هوش نیام همون زیر عمل عزراعیل بیاد ببرتمم😂 چون هنوز ۱۷ سالمع 

خدانکنه گل من این چ حرفیه فک نمیکنم ربطی ب سن داشته باشه عزیزم چون بلاگرای الان دیدم حتی طرف ۱۵سالشه دماغشوعمل کرده

وای مامان من عملش اورژانسی شد چون پولیپ داشت دو سه روز بعد چهلم آقاجونم بود ، وای مدام با باباش حرف ...

😂😂😂عزیزدلم کاملا قابل درکه انگاراختیاری روخودت نداری من خواهرم ک عمل سزارین انجام داد بهوش ک اومد مادرشوهرش بالاسرش بوده شروع کرده فحش مادرشوهرش دادن 😂😂😂😂😂بعد تعریف میکرد مادرشوهرش خیللللی خندیدیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂😂عزیزدلم کاملا قابل درکه انگاراختیاری روخودت نداری من خواهرم ک عمل سزارین انجام داد بهوش ک اومد ...

البته کار خواهرت خوب بوده😁😁😁😁،ناقلا فحشس را داده بعد انداخته گرده بیهوشی😆😆😆😆

خدانکنه گل من این چ حرفیه فک نمیکنم ربطی ب سن داشته باشه عزیزم چون بلاگرای الان دیدم حتی طرف ۱۵سالشه ...

استرس دارم از ی طرف دلم میخواد عمل کنم از ی طرف این استرسااا🫤🥲😂

استرس دارم از ی طرف دلم میخواد عمل کنم از ی طرف این استرسااا🫤🥲😂

اصلا استرس نداشته باش بهترین کاریه ک انجام میدی من ک خیلی راضیم اعتماد ب نفسم خیلی بیشتر از سابق شده

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز