كامليسا مدیر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 عنوان خوش بو | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست چی بزنیمبوی بچه بدیممامانا چی میزنین بوش رو بچتون میمونه؟ لوسیون؟حالاا جز بادی اسپلشو مام و عطر چیکار کنیم دیر عرق کنیم؟برای بوی بد کفش راه حلی داراین؟ 1403/02/17 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 شما بینیتون عمل کردید اخر؟پیش دکتر سازگار رفتین؟ پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 شما بینیتون عمل کردید اخر؟ پیش دکتر سازگار رفتین؟ فرزام رفتمپیش سازگارم خیلی نمونه کار دیدمدوبارم رفتم ویزیتدوستمم پیشش عمل کرده بودببین جدی دکتر بدی نیستولی میتونی بهتر از اونم پیداکنیدرکل همونم بدی نیستا
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 فرزام رفتم پیش سازگارم خیلی نمونه کار دیدم دوبارم رفتم ویزیت دوستمم پیشش عمل کرده بود ببین جدی د ... اسم کاملش میگی سرچ کنم من بین دکتر خوش سیرت و دکتر سازگار موندم پیش کدوم عمل کنمبینیم گوشتیه پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 دوستام که پیش نوری عمل کردن حس میکنم زیادی فانتزی شدنیعنی خوشگله ها ولی طبیعی نیست مشخصه عمله پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 اسم کاملش میگی سرچ کنم من بین دکتر خوش سیرت و دکتر سازگار موندم پیش کدوم عمل کنم بینیم ... ببین من دماغ گوشتی بودصدتا دکتر فتماخرش بهروز فرزام عمل گردممطبش ساختمان پزشکان گاندیه
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 دوستام که پیش نوری عمل کردن حس میکنم زیادی فانتزی شدن یعنی خوشگله ها ولی طبیعی نیست مشخصه عمله وای نوریم خیلی خوبهبستگی داره خودت چی بخوایمن یکی از فامیلامون با اینکه استتخنی بود بینیش ولی چون طبیعی میخواس ی جور عمل کرده اصلا معلوم نیست
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 ببین من دماغ گوشتی بود صدتا دکتر فتم اخرش بهروز فرزام عمل گردم مطبش ساختمان پزشکان گاندیه من فرم دماغم خوبه فقط میخوام جمع تر بشه اره اکثرا مطبشون گاندیه هر دکتری رفتممیشه عکس قبل و بعد بینیت بذاری سریع برداری؟ پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 اسم کاملش میگی سرچ کنم من بین دکتر خوش سیرت و دکتر سازگار موندم پیش کدوم عمل کنم بینیم ... حس ششم داری میای 4 تا حدس راجع به من بزنی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 من فرم دماغم خوبه فقط میخوام جمع تر بشه اره اکثرا مطبشون گاندیه هر دکتری رفتم میشه عکس قب ... ببین اینقد اینجا چرت و پرت میزارم بخدا روم نمیشه عکس بزارمولی من دماغم افتضاح بودالان خیلی خوب شده جدیبه نسبت خودممممم خیلی تغییر کردمخیلی معلوم نیست عمل کردمولی کسی که قبلمو دیده میفهمه دکتره چیکار کردهولی حس بویاییم خیلی بد شده با اینکه خیلی گذشته
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 وای نوریم خیلی خوبه بستگی داره خودت چی بخوای من یکی از فامیلامون با اینکه استتخنی بود بینیش ولی چو ... عهههه چه خوبمن فقط میخوام جمع بشه پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 عهههه چه خوب من فقط میخوام جمع بشه حس ششم چیشد؟؟؟؟؟؟؟
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8246 ببین اینقد اینجا چرت و پرت میزارم بخدا روم نمیشه عکس بزارم ولی من دماغم افتضاح بود الان خیلی خوب ش ... منم از عوارض عمل میترسممن عکس بذارم نظرت میگی به نظرت به دکتر بگم میتونه این شکلی در بیاره برام؟ پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 منم از عوارض عمل میترسم من عکس بذارم نظرت میگی به نظرت به دکتر بگم میتونه این شکلی در بیاره برام ... پیج فرزام برو بببین
كامليسا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 210 منم از عوارض عمل میترسم من عکس بذارم نظرت میگی به نظرت به دکتر بگم میتونه این شکلی در بیاره برام ... دماغت قشنگ گوشتیه؟قوزم داری؟