2777
2789
عنوان

نمی خــوام غـرق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 25907 بازدید | 2268 پست
بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دوستای عزیز و مهربونم 😚 به نیت حاجت دلتون و فرج و سلامتی حضرت : ...

خدااایا اجابتم کن.خدایا بحق حضرت زینب انتقاممو الان از شوهر کثیفم بگیرر..خدایا حکمتتو شکر..اما دیدن این همه هرزگی و نجاست از یک مدعی دروغین دینداری هم جنس بازی هرزگی دختربازی همه ی این ها دائم بدون وقفه بدون ترس از تو خدایا این همه ظلم رو دیگه در حقم نخواه بعد این چند سال.خدایا بحق زینبت بحق لسارت و آوارگی ش رحم کن آواره نشم کجا برم در این دنیای کثیف وقتی حتی اسم و ربط اون نجاست برام دیگه زجر و درده و باید طلاق بگیرم خدایا حضرت زینب یه امام سجاد بیمار داشت اما توی این زمانه یک امام سجاد بیمارم ندارم اما خدایی و غیور.خدایا اون سری عزراییل اومد جونشو بگیره مهلتش دادی..خدایا بحق بزرگیت بحق حضرت زهرا مادرم عقوبتشو برسون این از قوم لوط کثیف ترو.خدایا آواره ی دنیای کثیف و نامرد قبل ظهور و محتاج دیو و ددم نکن.

خدایا اجابتم کن ای خدایا قادر.خدایا بحق این آیه ت امام مون رو برسون.منت سرما بگذار بحق حضرت زینب در این زمانه ی پرفساد و پر دروغ و پرنجاست، باقی مانده ی دوران غیبت تنها‌منجی و دادگر و عقوبت گر خائنان و ظالمان و مدعیان دروغین دینداری کوفی مسلکو برسون.

خداااایا!

اصلآ می شنوی این صدا رو؟؟

اصآ می بینی گریه هامووو؟؟

بیا دونه به دونه بشمارم غمامو

بیا یکم بشین کنارم

قرار دل بیقرارم

توو زندگیم به جز تو هیشکیو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدااایا اجابتم کن.خدایا بحق حضرت زینب انتقاممو الان از شوهر کثیفم بگیرر..خدایا حکمتتو شکر..اما دیدن ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیابت از شما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

برای آرامش دلت حمد میخونم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
2803
اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیابت از شما

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
@abasaeedeh     @samirsob     @malte_jaboltargh     @msadeq ...

اتحاد_ما__رمزظهور#

اللهم عجل لولیک الفرج❤️

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
سلام عزیزم خوش آمدید 🌱 به نیابت از شما اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 اللهم صل علی م ...

😭🏵😭

یا صاحب الزمان ادرکنی

ممنون خواهر.مورد نگاه ویژه و مهربانه ی مادر حضرت خیرالنساء

آدمی که از همه بریده

آب گذشته از سرش دیگه

دردشو به مادرش می گه

مااادر،مادر! من خسته شدم از زمووونه

مااادر،ماااادر! گریه م می گییییره بی بهونه

مااادر،مااادر! چی بگم، دلم خووونه خوووونه

مادر،مادر! مادر،مادر! مااادر!

می بینی چقد دلم‌پُره

بغصم به گلو رسیده

مااادر مااادر من خسته شدم از زمووونه...ماادر مادر گریه م می گیره بی بهونه...

می بینی چقد دلم‌پره بغضم به گلو رسیده

واسه من یه کاری کن ‌..

مادر توی بسترش بمونه

بچه دلخوشی ش حروم‌می شه

با گریه حسین به مادرش گفت

دردای تو کی تموم می شه

مادر،مادر!چادرت رو بستی به پهلوت!

مادر، مادر!پا می شی، می افتی رووی زانوت

مااادر!مااادر!ایشالا که خوووب می شه بازوت

مااادر!مااادر! آخ چقد شکاف خورده اَبروت

من بمیرم و نبینمت، تو دست به عصا می گیری

زوده رفتنت، جوونیو، و ایشالا شفا می گیریییی

ماااادر ماادر

ماااادر،مااادر،مااادر! من خسته شدم از زمووونه...ماادر مادر گریه م می گیره بی بهونه...😭😭😭

می بینی چقد دلم‌پره بغضم به گلو رسیده

واسه من یه کاری کن ‌..

یا زهرا ادرکنی

2804

اتحاد_ما__رمزظهور#  

اللهم عجل لولیک الفرج

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیابت از شما

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

وجود نازکت آزرده ی گزند مباد»

شنیده‌ام که گدا موج می‌زند به درت

سرای جود تو خالی ز مستمند مباد

تو خود مراد منی، پس چه حاجت است به باب

به جز به سوی تو این ناله‌ها بلند مباد

به آفتاب، مبادا که پیکرت افتد

جمال شمس تو در دست نیشخند مباد

بساط گریه، فراهم برای دختر غمین

اگر به گریه ی او خنده می‌کنند، مباد

ای تشنه لب تو طاقت خنجر نداشتي

گويا غريب بودي و مادر نداشتي