2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمون که نه ولی دیدم

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

وقتی تو ایران دنیا اومدی احتمالش زیاده کارمای اجدادی هم داشته باشی. 

ولی اگه کلا راه خودشناسی و تغییر زندگیتو میخوای

آموزه های مولانا پرویز شهبازی و سعید قویدل خیلی عالیه و راهگشا. من خیلی کارما سوزی کردم بی تاثیر بود

وقتی تو ایران دنیا اومدی احتمالش زیاده کارمای اجدادی هم داشته باشی.  ولی اگه کلا راه خودشناسی ...

کارماسوزی به نظرم خیلی سخته مثلا به غذا دادن با حیوونا خیلی موافق نیستم راستش

هرکس نتیجه اعمال خودشو میگیره..این چرت و پرتا چیه اخه

ببخشید ریپلای می‌کنم اما اطرافیانمون هم ممکنه نتیجه اعمال ما رو ببینن

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

خواب امروزمو یادم اوردی

امروز خواب دیدم عشق سابقم کنارم بود و من خوشحال بودم که برگشته بود پیشم😑😑بعد آخرای خواب بهم گفت کارماشو دخترت پس میده 

کسی تعبیر خواب بلدهههه؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
وقتی تو ایران دنیا اومدی احتمالش زیاده کارمای اجدادی هم داشته باشی.  ولی اگه کلا راه خودشناسی ...

میشه بگی چطور کارما سوزی کردی لطفا

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

اره خیلی عجیبه از یه طرف میگن هرکی رو تو قبر خودش میذارن و ... از یه طرف اینطوری

در صورتی که شما بهشون اسیب بزنی! 

نه اینکه به خاطر کاری که چند نسل قبل یه بنده خدایی انجام داده، صرفا به خاطر “کارما” یقتو بگیرن!

این کارما بهونه ادماست برای اینکه اشتباه خودشونو قبول نکنن!

2790
2778
2791
2779
2792