2777
2789
عنوان

دندان عقل افقی

74 بازدید | 3 پست

من دندونمو دیروز جراحی کردم خیلی سخت بود دکتر همش میگفت فاجعه س و کلا دهنم خیلی باز بود طوری که گوشه لبپ پاره شده هیچ تمام لبم زخم زخم شده فکمم اینقد عمل سختی بود و دکتز  فشار اورد کلا بی حسه و ننیتونم تکون بدم قبل اونم ۳ روز دندون درد داشتم نتونستم چیزی بخورم الانم هیچی نمیتونم بزور تونستم یکم شیر موز میکس کنم بزور بخورم الان شدیدا گشنمه دخترم ۳ ماهشه شوهرمم تا شب نمیاد باید جون داشته باشم اما حس میکنم از جام بلند شم میمیرم بنظرتون چی بخورم اصلا از دیروز نتونستم حرف بزنم دکترم گفت تا ۱۰ یا ۱۲ روز بجز مایعات چیزی نخور اما الان نه با نی نه با هورت کشیدن نه با قاشق ایچی نمیتونم کافیه یکم فکم باز شه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۵ ماه پیش جراحی کردم و وضعیت دندونم خیلی بد بود رو عصب بود و وضعیت سختی داشت و هیچ دکتری قبول نمیکرد جراحیش کنه رفتم پیش جراح فک و صورت خیلی راحت جراحیش کرد ولی تا یه هفته درگیرشی و ورم میکنه صورتت 

به خودت فشار نیار و زیاد حرف نزن  

غذا هم نمیتونی بجویی میکس کن که و با قاشق کوجیک بریز تو دهنتو قورت بده 

اصلا با نی نخور چون مکیدن باعث خون اومدن میشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲