2777
2789

تازه اولشه

هزار بار از این چیزا قراره پیش بیاد براتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار بار از این مصاحبه ها رو رد میشی عزیزم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

😔  نباش حالا شاید جای دیگه باشه استخدامی کنن منتها دفعه بعد بیشتر بخون بتونی قبول شی ناراحت نب ...

سوال تخصصی نپرسیدن اصلا...خدا ازشون نگذره که ادما رو الکی سرکار میذارن

نمیدونم🙁

اشکال نداره

بزار یکم بگذره

بعد با خودت فکر کن و روراست باش

ببین مهارتا و سواد تخصصیه اون کارو داشتی واقعا یا نه. رو نقطه ضعفات کار کن.

اگر همبنطوری بگذری بده ولی اگه اینو یه پل کنی واسه خودت خوبه

اشکال نداره بزار یکم بگذره بعد با خودت فکر کن و روراست باش ببین مهارتا و سواد تخصصیه اون کارو داش ...

اخه دردم اینه هیچ سوال تخصصی نپرسیدن..انگار یه نفر و از قبل زیرنظر داشتن