2777
2789

هفده سالشه دختر خالم همین کاربریم دست دوتامونه ولی گوشیش خراب شدع فعلا بچه ها شوهرم نظامیه من قم ازدواج کردم اصالتا مال شیرازم دختر خالمم شیرازه همکار شوهرم دختر خالمو چن ماه پیش خونه ما دیده خوشش اومده ب شوهرم گفته خواستگاریش کرده حالا من دو دلم ک با خالم و خودش در جریان بزارم یا ن 

در ضمن خالم خیلی قدیمی فک میکنه دخترخالمم خواستگار داره چن تا ولی رد کرده درسشم خوب نیس دنبال درس نیس 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معرفی کن

بگو این پیشنهاد رو داده دیگه خودتون تحقیق کنید 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

پسره چند سالشع یکم سن دختر خالت کم نیس برای ازدواج؟؟

پسره هم سنی نداره ۱۹ سالشه دوساله تو کاره تو قم پسراشون زود زن میدن دختر خالم دنبال درس خوندن ک نیس من میگم شوهر کنه حداقل ننه باباش خوب نیستن عذابش میدن پسره هم گفته فقط بیاییم نشون بزاریم تا من دست و بالم جمع کنم بعد عقد

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اگه این کاربری برای دوتاتونه میفهمه که

بفهمه طوری نیس بعد میاذ میبینه مشکلات شوهرم و خانوادمم کفتم با دخترخالم راحتیم 

چقدر کم سن دختره حالا من با ۳۵ سال سن یک ساله خواستگار ندارم

دخترخوبیه ولی مامانش اینا خوب نیستن خانواده درستی ندارع میترسم ازدواج خوب نکنه شوهرم میگ بزار این وصلت رو جور کنم برا دوتاشون خوبه اونم میاد قم راحت میشه از دست ننه اقاش

معرفی کن بگو این پیشنهاد رو داده دیگه خودتون تحقیق کنید 

حالا عصر زنگ میزنم خالم حرف میرنم باهاش خالمم ادم درستی نیس شاید ب مامانم گفتم ک حرف بزنه باهاش میترسم تهمت بزنه ب دختر بدبخت 

اگه پسر خوبیه معرفی کن اما بگو خودتون صحبت کنید تحقیقات کنید آشنا بشین من فقط معرفی کردم 

پسر خوبی بنظر میاد اول زنگ میزنم مامانم تا با خالم خرف بزنه خالم ادم درستی نیست 

اگه پسر خوبیه معرفی کن اما بگو خودتون صحبت کنید تحقیقات کنید آشنا بشین من فقط معرفی کردم 

باشه

اول با دختر خاله ات صحبت کن راضی بود بعد به مادرت بگو

گوشی ندارع فعلا گوشیش خرابه مامانشم اخلاقش درست نیس ک بگم گوشی بده ملیکا بحرفم باهاش یا مامانم حرف میزنم اول