2777
2789

هرکدوم دلت میخواد

وقتی نظردیگران براتون مهم نیست چرامیپرسید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان طبیعی قطعا بهتره

هم برای سلامتی عمومی بدن مادر، هم سلامت نوزاد، هم عوارض خطرناکش کمتره

اگر امکان زایمان طبیعی رو داری کلا به سزارین فکر نکن. بشین پای صحبت متخصصین زنان درجه یک...اینا که پول براشون مهم نیست، ببین عوارض سزارین چقدر وحشتناکه، اونوقت تا جون خودت یا بچه در خطر نباشه، به هیچ عنوان نمیری سراغ جراحی به اون بزرگی

من سه بار تلاش کردم طبیعی زایمان کنم، هر یه بار ختم به سزارین شد....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
زایمان طبیعی قطعا بهتره هم برای سلامتی عمومی بدن مادر، هم سلامت نوزاد، هم عوارض خطرناکش کمتره اگر ...

بله حق با شماست گلم 

اکثرا هم میگن ولی میدونید من از چی میترسم؟ .درد زایمان طبیعی نمیترسم از عفونت و بخیه هاش میترسم 

ببخشید میگم از اینکه بعد هر رابطه ج . ن . س .ی دچار درد وعفونت بشم 😢

ماما همراه داشتید؟  بیمارستان دولتی بودید یا خصوصی؟

بیمارستان نیمه دولتی و خصوصی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ببخشید میپرسم چرا به سزارین ختم شد؟ 

دهانه رحمم خیلی سخته و باز نمیشه. در نهایت درد طبیعی، با اینکه کیسه آب هم پاره شده بود، ضربان قلب بچه ها افت میکرد، مکونیوم هم دفع میکردن...البته زایمان سوم دیگه پزشک نذاشت به اونجا برسه. یه مقدار مهلت داد. درد شروع نشد، رفتیم اتاق عمل

زایمان اولم پایان  ۴۱ هفته

دوم پایان ۴۰ هفته

سوم پایان ۳۹ هفته

بعد از زایمان اول سردردهای وحشتناک داشتم. عوارض بی حسی

توی ایران سزارین خیلی حرفه ای انجام میشه، دلیل تاکید بر طبیفی، خطرات احتمالیه که خیلی آسیب زاست

فرض کن به هر دلیلی پزشک اشتباهی بزنه مثانه رو پاره کنه، یا بخیه ها عفونت کنن و دردسر بشه، نوع عفونت بخیه سزارین قطعا خیلی وخیمتره ...بخیه طبیعی تا عمق بدن نمیره، لایه لایه بریده نمیشه، 

چسبندگی سزارین میتونه بارداری بعدی رو تحت تاثیر قرار بده

یه جست و جوی ساده توی نت، میزان مرگ و میر هر دو زایمان رو نشون میده