2777
2789
عنوان

جای من باشید چه حالی میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 49 پست
باید مستقل بشه.چون عادت کرده دونفری کار کنید.ابن یه مشکل رفتاریه.از کاردرمانش بخواید کمکتون کنه

آره دیگه اینم اینجوری ولی زمان میخواد بالاتر گفتم اول و دوم مجازی خونده سوم هم تعطیلات زیاد بوده 

نه از الان برس بهش به مدرسه برسه خوب میشه مال من سال اولش همون سالی بود که کرونا بود اول و دوم هم مج ...

خب خداروشکر.مرسی عزیزم انشاالله.‌اره متاسفانه بچه هایی دوران کورونا شروع کردن یخورده اذیت شدن انشاالله گل دخترت همیشه موفق باشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دیگه اینم اینجوری ولی زمان میخواد بالاتر گفتم اول و دوم مجازی خونده سوم هم تعطیلات زیاد بوده&nbs ...

تمام بچه ها شرایطشون اینجوری بوده‌‌.دختر شما به خاطر اختلالی که داره نمی تونه به شرایط جدید تغیر حالت بده حتی اگه مجازی هم نبود احتمالا همین مشکل می داشت.و فقط با تمرین و تکرار شرایطش بهتر میشه