2777
2789
عنوان

جای من باشید چه حالی میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 49 پست
آره دیگه مشکل تمرکز لعنتی هست که ندارن وگرنه هوشی خوبه 

انشاالله خوب بشن گلم ..،برا دختر خودم شدید فک کنم بره مدرسه کیفشو جابزاره تااین حد

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربون قلبت بشم انشاالله همه چی درست میشه انقد استرس نداشته باش 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دقیقا پسر منم همینه  دیروز کل کلمات فارسی رو درست جواب داده بود ولی تو امتحان ریاضی مشکل داره ...

مال منم هنوز امتحان ریاضی رو نداده سوال در حد کتاب بلده ولی خیلی سخت بشه نه ولی کلا می‌دونم آسونم باشه جواب نمیده اول سال برگه رو معلم بهم نشون داد سفید جلو خودش برگه رو آوردم گفتم حل کنه معلم دهنش باز بود اینقدر خوب جواب داد ولی تو جو امتحان نمی‌دونم چی کار می‌کنه میشینه در و دیوار و نگاه می‌کنه 

انشاالله خوب بشن گلم ..،برا دختر خودم شدید فک کنم بره مدرسه کیفشو جابزاره تااین حد

نه از الان برس بهش به مدرسه برسه خوب میشه مال من سال اولش همون سالی بود که کرونا بود اول و دوم هم مجازی خوند پارسال هم دست کمی نداشت از سال های قبلش ضعیف بالا اومد شما از اول برن مدرسه راه میوفته دختر من تو خونه خیلی سر به هوای ولی تو مدرسه جالبه یه پاک کن هم جانزاشته با همه مشکلاتش وسواس هم داره 

عدم توجه و تمرکز هست از همون بچه گیش معلوم بود از هم سن هاش عقب بود تاخیر رشدی داشت 

از کلاس اولش هم همینطور بود ؟خواهرانه میگم ناشکری نکن عزیزم .من خودم درسم عالی عالی بود چی شد این همه درس و کار کردم آخرشم شاد نیستم الان میخام دخترم فقط ی هنر یا مهارتی یاد بگیره روش متمرکز بشم .و رشدش بدم درس تو ایران به درد نمیخوره بخدا 

خوب میشه .اگرم نشد اصلا خودتو ناراحت نکن باور کن دیشب پارک بودم ی دختره بزرگ عقب مونده بود تو کالسکه اشک تو چشمام جمع شد .اینا سخته و مشکله .بچت میتونه کاراشو انجام بده هوش هم داره مطمعن باش خوب میشه استرسی شده بنظرم بیشتر 

من که دخترم کنکور بده یا میفرستمش اونور ولی نمیزارم حتی اینجا کنکور بده .دخترت چهارمه چند سال دیگه چشم بگذره میبینی دیپلمشم گرفته .پس حزص نخور خودت داغون میشی بعد میبینی هیچ ارزشی نداشت .مشکل از سیستم آموزشیه همه چی رو با حفظ کردن میخوان بکنن تو مغز طفل معصوما .با وجود هوش مصنوعی دیگه واقعا درس بدرد نمیخوره .اینو کسی میگه که فوق لیسانس داره و این همه خودم دیفرانسیل .انتگرال خودندم چی شد .فقط به شادی فکر کن و آرامش .تو درسا مهارت زندگی باید باشه که نیست ببخشید گوره پدره هر چی امتحانه که بچه هامونو استرسی مبکنه

اول خودت استرست رو کم کن. به خدا دختر من هم همینه میره 12 تا غلط دیکته میاره به جاش ریاضیش خوبه. اولش استرس داشتم الان قبول کردم. چی میشه مثلا؟!. الان دو تا پسرهای برادرم تو مدرسه غیرانتفاعی با پول مدرک گرفتن چیزی شد.بچه هاش اینقدر اعتماد به نفس دارن جدول ضرب بلد نیستن 25 سالشه داره بازار کار میکنه . اون استرسی که به بچه و خودت میدی قشنگ آیندش خراب میشه. منم اینجوری هستم ها. ولی به نظرم کار بسیار اشتباهیه. بچه هامون رو همین طور که هستن قبول کنیم. مخصوصا بچه های مثل بچه شما که باهوشن و قطعا تو چیز دیگه ای استعداد دارن. من یکی از فامیل اینقدر به بچه سر درس استرس داد اونم بچش بیش فعال بود الان دانشجو هست  نمیتونه حرف بزنه استرسی ببخشید ببخشید شب ادراری داره .

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
از کلاس اولش هم همینطور بود ؟خواهرانه میگم ناشکری نکن عزیزم .من خودم درسم عالی عالی بود چی شد این هم ...

آره ولی دو سال اولش مجازی بود دیگه من خودم بالا سرش بودم اگر بگم همین امسال هست که درست حسابی رفتن مدرسه یا حتی امتحان میدن وگرنه سال های پیش که مجازی بوده سال پیش هم تعطیلات زیاد بود الکی فقط نمره دادن خودم هم می دونن مشکل شاید خودمم که ضعیفم دور و اطرافم همه دکترا دارن بچه هاشون تیز هوشانی مرتب هم سرکوفت میزند که کم کاری می کنی انگار دست منه یا دست بچم هست اینجور بشه می‌دونی بچه ای که مشکل اینجوری داره چون ظاهرش خوبه کسی باورش نمیشه این مشکلات رو درکش نمیکنه میزارم رو حساب تربیت غلط و بی فکری مادر و پدر و ... بچه ای که عقب مونده شده دیگه همه می‌دونم شرایطش چیه زخم ریون نمی‌زنن نمی‌دونم فقط خدا کمک کنه حداقل تا دیپلم بره 

اول خودت استرست رو کم کن. به خدا دختر من هم همینه میره 12 تا غلط دیکته میاره به جاش ریاضیش خوبه. اول ...

میدونم همش تقصیر خودم هم هست بدبختی خودمم بیمار شدم ولی اینقدر مشاور و دکتر و این چیزا رفتیم دیگه واسه خودم نه حال دارم نه پولش رو برم خودم رو درمان کنم دیگه خودم رو میزنم به بی‌خیالی هر میخواد بشه بشه 

آره ولی دو سال اولش مجازی بود دیگه من خودم بالا سرش بودم اگر بگم همین امسال هست که درست حسابی رفتن م ...

عزیز دلم به حرف مردم و به زخم زبوناشون نه فکر کن ن اهمیت بده .شما زحمت خودتو کشیدی عزیزم از ی مادره معمولی هم براش بیشتر بودی .پس هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش بعد اینم در نظر بگیر بچه ی شما همش آنلاین خونده چه انتظاری داری .بهش زمان بده صبور باش .همه چی میگذره و میره .من خودم بهترین پست اجتماعی رو دارم ولی استرسیم .دیگه دنیا داره به سمت مهارت ها میره هر بچه ی ویژگی هایی داره قرار نیست همه دکتر بشن والا دکتر دیدم ن سواد داره ن شعور .در نهایت بچتو انسان وار بزرگ کن تو رو خدا سر درس بچه هاتونو ناخواسته اذیت نکنید گناه دارن .دختر منم کلاس اولیه همیشه یا مداد گم میکنه یا دفتر حتی لباس ورزشی شو جا گذاشته بود ولی من بیخیالی طی میکنم چون اعصابم داغون میشه سره ریاضی هم بی هوش و حواسه .دیگه همین که سالمن باید بریم خداروشکز کنیم .موفق باشید عزیزم غصه نخور که به بچت هم منتقل میشه 

اینم بگم من ی تیزهوشانیه استزسیم .تمام سال های درسیم یا تیز هوشان یا نمونه مردمی بودم الان اصلا دوست ندارم سمت این چیزا بره دخترم حتی میبینم با نقاشی یا آشپزی به آرامش میرسه دارم روش کار میکنم ی آشپز موفق و شاد بهتر از هزار تا تیز هوشانیه استزسیه

اینم بگم من ی تیزهوشانیه استزسیم .تمام سال های درسیم یا تیز هوشان یا نمونه مردمی بودم الان اصلا دوست ...

مرسی عزیزم آره دیگه رو خودم کار میکنم کمتر برام مهم باشه خودمم همینجور بودم درس هام خوب بود تو فامیل مایه افتخار ولی استرسی شدید که اینجوری شدیم هم خودم هم دخترم  انشالله عاقبت همه بچه هامون بخیر