2777
2789
عنوان

یعنی شکسته

75 بازدید | 9 پست

دیروز والیبال بازی کردم توپ بد خورد به انگشت کوجیک دست بعد از دیروز باد کرده کبودم شده نمیتونم خمش هم کنم ولی زیاد درد نداره یعنی تکونش ندم درد نمیکنه دوستام میگن چون درد نداره نشکسته به نظرتون شکسته ؟ خیلی میترسم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برم دکتر یا خودش خوب میشه ؟ 

برو دکتر حتما

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من زانوم ضرب دید چون نوزاد داشتم نخواستم برم دکتر ،بعد چندسال درد دارم گاهی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
درد که ندارم فقط نمیتونم تکونش بدم چند بارم با آب گرم مالشش دادم خیلی بهتر شدم خوابگاهم شهر غریب سخت ...

خب وس با تخم مرغ وآرد وکمی نمک،مثل یک مایع غلیظ درست کن وببند روی انگشتت.روزی دویار عوضش کن.دردش وضرب دیدگیش کم می کنه.