2777
2789
عنوان

بچه گربه های کوچولو

114 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .یه چن روزی هست چن تابچه گربه اومدن روپله هامون البته ازبالای پشت بوم اومدن پایین .مادرش میره ومیادایناام میرن قایم میشن .من نمیدونم چیکارکنم چی بایدبهشون بدم .روزاول شیرگذاشتم نخوردن .شایدخیلی تعارف میکنن😂ولی میدونم بایدبگیرم بغلشون شیشه بدم ولی من میترسم چیکاربایدبکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان .خیلی ام خوبه  چن وقت طول میکشه برن ازاینجاچون بچه هام میترسن

اگه از پشت بوم میان ؛ در قفل کن.

تا چهار پنج ماه با مادرن.بعد دیگه مادره میزنشون تا برن پی زندگیشون.

ولی گربه خیلی خیلی روزی داره.باهاشون مهربون باشی.

اگه از پشت بوم میان ؛ در قفل کن. تا چهار پنج ماه با مادرن.بعد دیگه مادره میزنشون تا برن پی زندگیشون ...

ببین ماطبقه آخریم خب 

پشت بومون درنداره یه سوراخ داره که یه آدم بتونه بره

اینام ازاونجااومدن .حالانمیدونم چه جوری این ۴تابچه روآورده شایدم همینجازاییده ولی باباندارن فک کنم

من ازننشون میترسم الان دربازکردم پشت درمون بود.یه کم آب بردم گفتم شایدمادره آب بخواد

نه بابادوسشون دارم باهاشون حرف میزنم حالانمیدونم دخترن یاپسر.دوست ندارم آسیب ببینن اگه نمیترسیدن بچه ها.نگهشون می‌داشتم. ولی میترسیم

ببین ماطبقه آخریم خب  پشت بومون درنداره یه سوراخ داره که یه آدم بتونه بره اینام ازاونجااومدن ...

گربه پدر بچه ها رو ببینه خفه شون میکنه.

احتمالا مادره بچه ها رو آورده تو پاگرد شما...حواست باشه گربه مادر اگه بچه شو نوازش کنی ؛ بد چنگت میزنه ها...مگه اینکه خیلی تو رو بشناسه.

گربه کوچمون دو سری اومد تو پارکینگ ما زایمان کرد...اینسری هم میخواست بیاد دیگه شوهرم راش نداد...ولی به مادره غذا میدیم.چون بچه شیر میده.

گربه پدر بچه ها رو ببینه خفه شون میکنه. احتمالا مادره بچه ها رو آورده تو پاگرد شما...حواست باشه گرب ...

میترسم وگرنه بغلشون میکردم 

حالابرامادرچی بزارم بخوره 

هم دوسشون دارم هم میترسم 

بچه هاشودوست دارم گوگولی ان

میترسم وگرنه بغلشون میکردم  حالابرامادرچی بزارم بخوره  هم دوسشون دارم هم میترسم  ب ...

اگه واسه مادره غذا بذاری اونجا موندگار میشه.اذیت میشی.

گربه تو ساختمون ما زایید.پنج تا بچه ش تو راه پله بودن.البته ما چاره ای نداشتیم چون مادره یک بیماری گرفت از دهنش چرک میومد.مجبور بودیم بهش انتی بیوتیک بدیم.غذای نرم واسه مادره میذاشتیم.چون دهنش پاره شده بود.حیوون خیلی ضعیف شده بود.بچه هم شیر میداد.مجبور بودیم حمایتش کنیم‌

بچه هاشم یکسر تو راه پله بودن.چند سری در خونه م باز بود.یکی از بچه گربه ها اومد تو خونه رفت تو حمام😂

اگه واسه مادره غذا بذاری اونجا موندگار میشه.اذیت میشی. گربه تو ساختمون ما زایید.پنج تا بچه ش تو راه ...

ای خدامن میترسم اینطوری که

پس هیچی براش نمیزارم دیگه 

فقط خداکنه آسیب نبینن گناه دارن