2777
2789
عنوان

دلم تنگ قدیماس

130 بازدید | 2 پست

آی...نسیم سحری صبر کن مارو باخودببر از کوچه ها.‌‌وای بچگی ها چقدر زود گذشت...چه زود بزرگ شدیم دلم بچگی هامو میخواد.‌‌.هیچی مثل گذشته ها نمیشه و نیست...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خونه مادر بزرگ...خوردن دستپختش...لی لی بازی...آخ که اونوقت ها بازی ها چه کیفی داشت..الان دنیای بچه ها شده بازهای کامپیوتری و تبلت و گوشی...ما واقعا بچگی میکردیم اون موقع ها...یادش بخیر ولی چه حیف که زود گذشت ...عین یه خواب

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنین

شما تو ی تاپیک گفتی شماره دعانویس داری میشه ب منم بدین

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com