2777
2789
عنوان

بیاااید

49 بازدید | 8 پست

خانما من از بهمن پارسال با دیسک کمر مواجه شدم دکتر برام ۱۰ جلسه فیزیوتراپی نوشته بود. رفتم و یکم بهتر شده بودم .تا همین چند وقت ‌که دوباره برگشته.دررش خیلییی وحشتناکه .این چند روز هم کار خیلی کردم.ممکنه دیسک را عمل کنند؟ آخه دکتر گفت با ۱۰ جلسه خوب خوب میشی ‌.ولی الان دارم مبپیچم به خودم از درد نمیتونم تکون بخورم

بیرون زدگی دیسک کمر اگر شدید باشه متاسفانه تا آخر عمر گریبانتون رو میگیره

با فیزیوتراپی بهتر میشه اما یادتون باشه دولا راست شدن های زیاد در طول روز، بلند کردن اجسام بیشتر از ۱ کیلو و خوابیدن تو رخت خواب خیلی نرم یا خیلی صفت و نشستن های مداوم و همینطور بارداری، به راحتی باعث درگیر شدن مجدد دیسک و ایجاد دردهای خیلی شدید میشه

فقط و فقط مراعات کنید

بیرون زدگی دیسک کمر اگر شدید باشه متاسفانه تا آخر عمر گریبانتون رو میگیره با فیزیوتراپی بهتر میشه ا ...

وای بدبخت شدم که😭این چند وقت خیلییی کار کردم .الان نمیتونم یه قدم بردارم .چیکار کنم خوب شم؟😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بدبخت شدم که😭این چند وقت خیلییی کار کردم .الان نمیتونم یه قدم بردارم .چیکار کنم خوب شم؟😭💔

دور از جون

چیزایی که بالا گفتم رو تا آخر عمر باید مراعات کنید و توصیه میکنم تا جایی که امکان داره عمل جراحی انجام ندید

طبق تحقیق از هر ۱۰۰ عمل جراحی دیسک کمر فقط ۵ تای اون ها کاملا رضایت بخش بوده

موقتا میتونید از مسکن های خوراکی قوی یا آمپول متوکاربامول استفاده کنید و باز هم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی کنید تا دردتون کمتر بشه

دور از جون چیزایی که بالا گفتم رو تا آخر عمر باید مراعات کنید و توصیه میکنم تا جایی که امکان دار ...

خدا کنه خوب شه دردش بده .چشم حتما مراعات میکنم.ممنونم بابت راهنماییت گلم❤😍

قرص مسکن میخوری ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اره متوکارمابول و گاباپنتین که فعلا قطعش کردم

قرصهای مسکن قاتل ماها هستن

چون روی خطاهای ما رو میپوشونن

دیگه مسکن نخور و از درد به خودت بپیچ و گریه کن تا بفهمی و ادب بشی که کمرت رو اذیت نکنی اگر نه روز بروز بدتر میشی

و شروع کن راه رفتن از کم شروع کن

و مستقیم روی زمین نخواب کمرت یخ میکنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
قرصهای مسکن قاتل ماها هستن چون روی خطاهای ما رو میپوشونن دیگه مسکن نخور و از درد به خودت بپیچ و گر ...

دردم یه مدت خیلی زیاد بود در حدی که دکتر با امپول خوابم میکرد. 

اما بعد از فیزیوتراپی دردم خیلی کم شد.تا جایی که بتونم درد رو تحمل میکنم