2777
2789

من ک باهاش دعوام شد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه روم نمیشه باهاش دعوا کنم از طرفی اعصابمم خورد کرده نمیتونم درس حسابی بخونم ...

با خانم میگرفتی حب

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
با خانم میگرفتی حب

تقصیر مامانمه گف مرد بگیر . چند هفته پیش به چهرم اشاره کرد خوشم نیومد احساس کردم هوله .بعد گفتم دیگ نمیخام مشاوره . بعد احساس کردم نیاز دارم کارام پیش نمیره .الان برام برنامه نوشته برنامش خیلی بده اصن نرمال نیی

تقصیر مامانمه گف مرد بگیر . چند هفته پیش به چهرم اشاره کرد خوشم نیومد احساس کردم هوله .بعد گفتم دیگ ...

به خودت لطمه نزن

لغوش کن مث من

بلاکش کنم بنظرت؟ بد نمیشه؟ آخه خیلی باهاش راحت نیستم چون پسره

بلاک نکن

بگو من دیگ‌نمیخام ممنون

بلاکش کنم بنظرت؟ بد نمیشه؟ آخه خیلی باهاش راحت نیستم چون پسره

بلاک نکن یعنی باکش کنی اوج .... شما رو بهش میرسونه برو منطقی بهش بگو خوشحال شدم از اینکه باهاتون اشنا شدم ولی متاسفانه من با برنامتون نمیتونم ارتباط بگیرم ممنون از وقتی که گذاشتید خدانگهدار 

مودب بخورد کن