2777
2789
عنوان

پسری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 64 پست
یجوری پیگیر شو بلاخره هر چی باشه میفهمی

خودش دو روز پیش که زنگ زد گفت مطمئن باش که اگه بیرون نباشم حتما بهت زنگ میزنم

آخه چه طور ممکنه نتونه بهم یه پیامم بده😭😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

دارم خفه میشم😭

با دوستات برو بیرون ؛باشگاه برو؛کافه برو

اهنگ گوش بده و برقص 

حتی اگه علاقه داری نقاشی بکش

ذهنت رو خالی کن از فکر به ادمی که باعث شده حس بد بگیری

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه می‌کنی  عارت بشه برگرده اگه رفته واقعا  من عاشق ترینم باشم میگم برو ب سلامت مغرور ...

منم به خاطر غرورمه که دو روزه پیگیرش نیستم و گرنه خیلی دلتنگشم بخدا الان دارم‌گریه میکنم😭😭😭

چرا آخه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

احتمالا دوست پسرت ، دوست پسر یکی دیگم هست

😭😭😭

خودش دو روز پیش که زنگ زد گفت مطمئن باش که اگه بیرون نباشم حتما بهت زنگ میزنم آخه چه طور ممکنه نتون ...

توی اکانت هاش انلاین میشه!؟

اگه میشه یعنی تایم دادن یه پیام که فقط ده ثانیه زمان میبره رو نداره!؟

خودتو گول نزن

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

منم به خاطر غرورمه که دو روزه پیگیرش نیستم و گرنه خیلی دلتنگشم بخدا الان دارم‌گریه میکنم😭😭😭 چرا ...

اولشه 

بعدا عادی میشی

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

توی اکانت هاش انلاین میشه!؟ اگه میشه یعنی تایم دادن یه پیام که فقط ده ثانیه زمان میبره رو نداره!؟ ...

آره تو وات آنلاین شد واسه چن دقیقه

خیلی اعصابم خورده

اصن رفتارش مثه پسرای دخترباز نیست

ولی آخه چرا یه پیام ساده بهم نداد😭😭😭

خودت اصلا پیام ندادی؟

نه تو این دو روز اصلا پیام ندادم😭😭

آره تو وات آنلاین شد واسه چن دقیقه خیلی اعصابم خورده اصن رفتارش مثه پسرای دخترباز نیست ولی آخه چر ...

در نهایت میتونی زنگ بزنی بهش و ببینی چه خبره

😭😭😭

از من به تو نصیحت اون خودش خوب میدونه داره چیکار می‌کنه ، وقتی بهت آجر میده دیوار بچین ☺️ حد و مرزارو مشخص کن یکبار راجب خط قرمزات و چیزایی که اذیتت میکنه حرف بزن (البته وقتی خودش دوباره پیام داد و زنگ زد ) اگه دیدی این رفتارش تکرار شد دیگه باید بدونی این آدم مناسب تو نیست 

با دوستات برو بیرون ؛باشگاه برو؛کافه برو اهنگ گوش بده و برقص  حتی اگه علاقه داری نقاشی بکش ذ ...

هیچ کاری نمیتونم بکنم

آهنگ گوش میدم حالم بد میشه نمیتونم فیلم ببینم

پامو از خونه هم نمیتونم بزارم بیرون😭😭😭

هیچ کاری نمیتونم بکنم آهنگ گوش میدم حالم بد میشه نمیتونم فیلم ببینم پامو از خونه هم نمیتونم بزارم ...

چند سالته؟