2777
2789
عنوان

یکی حرف عجیبی زد

319 بازدید | 4 پست

البته شاید برای یه سریا عجیب نباشه ولی برای من بود چون تو اطرافیانم چنین چیزی ندیدم ، داشتم با یه خانمی که از اشناها هست صحبت میکردم و پیشم بود ، بعد گفتم اره از اینجا برم میرم بیرون یکم خرید دارم ،بعد یکی از داداشام زنگ زد ، قرار بود با اون برم ، تلفنم قطع شد ، خانمه گفت با داداشت میری ؟ گفتم اره ، گفت از شوهرت اجازه گرفتی که با داداشت بری ؟! گفتم جان ؟! مگه اجازه میخواد ؟! گفتم شاید منطوزش اطلاع دادنه ، گفتم اره هر حا برم خب بهش میگم ، بعد گفت نه ادم هر جا میره باید زنگ بزنه به شوهرش تا شوهرش اجازه بده که بره بیرون یا نه !!! بعد کلی توضیح داد که ارتباط با برادر و خانواده باید اجازه ی شوهر لازم باشه 😐😐اصلا تفکرات عجیبی داره 

شماهم اجازه میگیرید از شوهرتون ؟!

والا همسر من اصلا کاری ب این مسائل نداره ، خیلیم خوشحال میشه ک با داداشم برم بیرون یا خرید ، فقط بهش اطلاع میدم همین 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ایشون تفکر عجیب نداشته که ‌ همسرش باعث شده این اینجوری بشه. خودتون رو ببینین میگین همسرمبااین مسائل کاری نداره واسه همین اصلا همچین چیزی تا حالا براتون قابل توجه نبوده

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم  دوست داده با داداشم برم بیرون یاجایی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •