2777
2789
صبرت کمه صبور باش

عزیزم Rبهم فکر میکنه یا نه؟چرا پیام نمیده؟🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

حتما صلاح نبوده اگه واقعا دلیلی براش پیدا نمیکنین

@سنممممممم  

دلش برام تنگ شده؟؟

دوسم داره؟

میشه بهم بگی تورخدا💔💔💔💔

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بگو گونا دارم😭😭😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

کمی توصیح بده چند سالته چرا بهم زدین

۲۱ سالمه

بهم نزدیم دو روز پیش باهم حرف زدیم و همه چی خیلی خوب بود الان دو روزه پیام نداده😭

ادمی هستی ک اطرافیانت خانوادت خیلی برات مهمن  و اینکه نگران اینده موقعیت شغلیت هستی

درسته عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من چیه؟من چه رمانی با چه کسی با چه مشخصات ظاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

بعد ی سال و خورده ای مسیر اشتباه با ادم اشتباه الان از ۲۹ بهمن تا حالا. ک تموم شده میخوام بگی کی فرا ...

فراموش میکنی همین که فهمیدی آدم اشتباه بوده یعنی عاقل شدی خودتو مشغول هنری کاری کن به کسی دیگه الکی دل نبند یه مدت به ذهنت آرامش بده کاز هنری ورزشی چیزی دوس داری پی بگیر ولی کسی رو فعلا وارد زندگیت نکن آرامش اول مهمه فراموشش میکنی این دوره باید بگذره زود تموم میشه

گفته قبلن دوستم داشته حسه الانشو بگو هنوز دوستم داره؟ غیره مستقیم و حتی مستقیم میگفت بهم کششه جنسی ...

کشش جنسی دوست داشتن نیس فک‌ نکنم حس خوب و پایداری بتونین داشته باشین البته اگه نرمال نیس کل رابطه