2777
2789

چرا باید ادمی که تورو هیچی حساب نمیکنه و خیانت کرده برگرده؟؟با این نوع تفکر توقع نداشته باش باهات محترمانه رفتار شه تو رابطه  خودت زمینه ی سو استفاده از خودتو فراهم میکنی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید ادمی که تورو هیچی حساب نمیکنه و خیانت کرده برگرده؟؟با این نوع تفکر توقع نداشته باش باهات مح ...

خیلی دوسش دارم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اینجاست که میگن احساس جای عقلو نباید بگیره 

کسی که یکبار بهت خیانت کرده بازهم امکانش هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی دوسش دارم

دوسش نداری ، وابسته شی ، تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی نمیتونی کس دیگه رو دوست داشته باشی ، اما میتونی به یکی خیلی شدید وابسته شی ، چون خودتو نمیبینی و احساس تنهایی میکنی و شادی و خالت وابسته میشه به شخص دیگه ، شاید درک حرفام الان برات امکان پذیر نباشه چون احساساتت غلبه کرده بهت ، اما ارزش و قدر خودتو بدون ، ادمی که بهت خیانت کرده نباید جایی در فکرتم داشته باشه ، مگر برای عبرت گرفتن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دوسش نداری ، وابسته شی ، تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی نمیتونی کس دیگه رو دوست داشته باشی ، ام ...

دیکه تنها چیزی که فکر میکنم درسمه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت