2777
2789
عنوان

حيوون خونگي(سگ)

112 بازدید | 20 پست

چهار ساله ك دارمش حالا با نامزدم بحثمون شده... 

ميگه نگهداريش برامون سخته و تا ي مدت بمونه خونه پدرم( قبل ازدواج مشكل داشت و طول كشيد تا كنار بياد با سگ داشتن من) 

شما اول زندگي حيوون خونگي داشتيد نگهداريش سخته بنظرتون؟ نميدونم مقاومت كنم و ببرمش با خودم يا قبول كنم حرفشو

آخه ميترسم ب حرفش گوش بدم و آينده ديگ قبول نكنه سگم پيش خودم باشه

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شما حیوون خونگی رو قبول کردی و به سرپرستی گرفتی الان نمی‌تونی واگذار کنی الان نمی‌تونی ازش بگذری چون اون بچه به شما عادت کرده شما در قبالش مسئولیت داری همسرت باید قبل از ازدواج چشماشو باز می‌کرد اگه مشکلی داشت همون قبل از ازدواج عنوان می‌کرد می‌دید شما قبول می‌کنی از بچت بگذری یا نه الانم اصلاً اهمیت نده یه مدت که زندگی بکنه عادی میشه واسش

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین شما حیوون خونگی رو قبول کردی و به سرپرستی گرفتی الان نمی‌تونی واگذار کنی الان نمی‌تونی ازش بگذر ...

واگذاري ك اصلا فكرشم نميكنم واقعا شده عزيزترينم و اين بدي و در حق خودم و خودش نميكنم... درسته بنظرم عادي بشه براش

من همون اول خواستگاری بهم گفتن نمیپذیریم ومجبور شدم واگذار کنم اما درنهایت نامزدیمم بعد ۱۰ ماه بهم ...

عزيزم.. ولي من هيچوقت نميتونم ب واگذاري فكر كنم

واگذاري ك اصلا فكرشم نميكنم واقعا شده عزيزترينم و اين بدي و در حق خودم و خودش نميكنم... درسته بنظرم ...

باهاش صحبت کن بگو حیوون بیچاره جزمن و‌تو‌کسیو‌نداره

اگه واگذارش کنیم تااخر عمرش چشم به راه ما میمونه منتظره برگردیم پیشش واقعا گناه داره

♥️♥️

همسرم اول ازدواج شرط کرد سگتو حق نداری بیاری

گفتم باشه 🤣

دقیقا هفته ی بعدش گربه بردم خونشون 

روز سومی‌که رفتیم‌ خونمون هم هاپومو بردم با گربه هام

الانم با هاپوهام خوابیده 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan