2777
2789
عنوان

شده تاحالا...

123 بازدید | 14 پست

حس ششمتون ی چیزی ب ذهنتون بیاره و اخرسر واقعیت تبدیل شه😥

بزارید خودم بگم اول من هیچوقت حس ششم راجب چیزی ک اون لحظه ببینم حس کنم دروغ نبوده

دیشب بااقایی ک فامیله اشناشده بودم اصرارداشت هموبیینیم ظهرشد زنگش زدگ و احوال پرسی نزدیک ده روزبود ارتباط گرفته بوررابطمون

بعدگفت سرماخوردم بزارروزدیگع میبینمت منم گفت ن باید حتماامروز بیای یسری کارام ب تعویق انداختم بخاطر تو الان میگی ن صداشم ب سرمانمیخورد

و خیلی اصرارداشت بعدا قربون صدقع میرفت

منم شک کردم گفتم ن بابدبیای و گفت باش پس اماده شو میبینمت

باهم بودیم و گفت کجابریم چن جارو گفتم مسافتشم زیاددورنیود درحد ده دقیقه بود وبهونه میاورد ک ن دیرمیشه و بایدبرگردیم و فلان میشه ۹شب تابرگردیم رفتیم یکم باهم قدم زدیم و کافه بعدش گفت کم کم بریم 

خریدکنم و برم اون گفت..

بعدگفت میدم باشگاه میام پیام میدم...

حالاحس میکنم باکسی دیگه باشه و اونواورده پیش خودش😏

خدایاشکرت...❤️

هربارمیرفت باشگاه برمیگشت پیام میداد

الان دیدم ی پیام خالی اومدازطرفش و هرکارکردم پیامم نرفت زنگش زدم ک اره چقدخوش مرامی تو گفت خب مشغول اشمزی باشگاه لباس اتوکردن بودم ک حس کردم صدامیادپیشش گفتم سر و صدامیادپیشت گفت ن هیچکی نیس و اینو ک گفتم انگارصدا اون طرف قطع شد

ولی بازپیام ندادکلامشکوک بود مشکوک شدم بهش بدجور

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید امروز خستست شاید یه مشکلی داره بهت نگفته که ذهنش درگیر اون مشکله

ن اصلا بهش نمیخورد مشکل حتی امروزم باهاش حرف زدم گفتم چیزی شده مشکلی هس گفت ن فقط سرماخوردگی ک اصلابهش نمیخورده سرماخورده باشه

خدایاشکرت...❤️

با عزض پوزش خیلی ببخشید ، اما خیلی این حرکتت اویزون طوری بود ،میدونم هدف شما این بود ک بفهمی واقعیت چی بوده ولی از نظر اون اینجوریه که دختره چقد برای دیدنم اصرار کرد و ارزشتو میاره پایین این حرکت ، فقط باید میگفتی من بزای ملاقات برنامه ریزی کرده بودم و یسری کارامو جابجا کردم اما باشه ، و بعدا که حرف دیدن میزد دیگه زمانی ک اون تعیین میکنه نمیرفتی و خودت تعیین میکردی ، بخاطر خودت میگم ، هیچوقت بزای دیدن پسری به هر دلیلی اصرار نکن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
با عزض پوزش خیلی ببخشید ، اما خیلی این حرکتت اویزون طوری بود ،میدونم هدف شما این بود ک بفهمی واقعیت ...

اخه خیلی کارای مهمتر عقب انداختم زوربهم داشت اماده هم شده بودم 

خدایاشکرت...❤️

ممنم سرما خوردگیم مشخص نیس از تو داغون میشم ولی از بیرون حتی ابریزشم ندارم 

نمیدونم ولی خیلی اصرار ب برگشت داشت کلا مشکوک شدم بهش حتی گفتم بریم فلان پارک بشینیم دقیقا۵دقیقه راه بود گفت ن تابریم بیلیم میشه ۹شب☹دیرمیشه

حس میکنم کسی دیگه توخونه نگه داشته مثلاگفته میرم ی رفیق میبینم میام یاهرچیزی ولی مشکوک شدم بهش واقعا

خدایاشکرت...❤️

اخه خیلی کارای مهمتر عقب انداختم زوربهم داشت اماده هم شده بودم 

میدونم ، اما وقتی کسی برای زمانت ارزش قائل نیست ،چرا بخوای به زور ببینیش که اینجوری ارزشت هم زیر سوال بره ، خودت میدونی چه رفتاری کنی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خب یه تاکسی میگرفتی میرفتی خونش 

اول قرار و این حرکت نمیشد ک 🙃بعدخونشم بلدنیستم تعقیب کنم.ولی عجیب امروزبهش مشکوک شدم

حتی ماشینش نیاورده بود خراب بودمکانیک بود خودم اسنپ گرفتم 

بعداینکه گفت ببینم لوکیشن خونتونو حس میکنم میخاسته بیینه میرم خونه جای دیگ نمیرم نکنه مچش بگیرم نمیدونم واقعا

بعداحساس میکنم شاید میخواسته بره خونه کسی یاکسی خونش بوده😥

خدایاشکرت...❤️