به دعا و طلسم و بخت بستن اعتقاد دارید؟ براتون پیش اومده؟ کاری کردید یا نه الکیه؟ یعنی اون رو کردید بختتون باز شده یا طلسم باطل شده؟ 🤔🤔🤔👀
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
یه بنده خدا میشناسم سرب سر میکنه و میگه که بستگی و طلسم و ... داری یا نه
یعنی چی؟
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
یه ظرف آب سرد داره و میگیره بالای سر طرف و بعدش سرب های مذاب رو میریزه داخل اون ظرف آب و سرد و بسته به وضعیت طرف این سرب به شکل مختلفی در میاد و منجمد میشه و نشون میده که طلسم و قفل و.... داری یا نه
البته غیر حضوری هم انجام میده
این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
یه ظرف آب سرد داره و میگیره بالای سر طرف و بعدش سرب های مذاب رو میریزه داخل اون ظرف آب و سرد و بسته ...
دونستن که خودم میدونم 🤣