2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

810 بازدید | 38 پست

خانوما لطفا ی لحطه تاپیکمو بخونید

من شوهرم حدود چند ماه پیش امتحانش کردم و با ی پیج فیک بهش پیام دادم ولی زرد از آب در اومد ینی بهم خیانت کرد بعد بیست روزی بهش گفتم ک اون شخص من بودم بعد کلی پشیمون شد و گفت اشتباه کردم و دیگ انجامش نمیدم

خلاصه ار من بخشش خاست حالا حدود هفت هشت ماهی میگذره ولی چیزی ازش ندیدم حتی قبل اونکه من بش پیام بدم هم چیزی ندیده بودم ازش یا حتی بهش شک کنم 

منظورم اینه کلا تو دوران ازدواج ک نامزدیمون هیچ خیانتی ازش ندیدم و بهش شک نکرده بودم

ولی بعصی وقتا اون لحطه ها یادم میاد لحطه ای ک داش پیام میداد و بهم گف قرار بزاریم اونا منو داغون میکنه

شما جای من بودیم چکار میکردید

اینم بگم بچه کوچیک هم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اشتباه کردید مگه دوس پسرتونه امتحان میکنید شوهرتونم که کار اشتباه تری کرد متاسفانه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کارت از اول اشتباه بود بشین زندگیتو بکن چیکار داری امتحانش می‌کنی وقتی ازش چیزی ندیدی 

خب ابجی من بهش پیام دادم با ی پیج فیک ولی بهم خیانت کرد و پا داد

درسته چیزی ازش ندیدم ولی گفتم امتحانش کنم ولی پا داد این من نابود کرد

میدونید پیش هر مشاور خانواده ای برید میگه این کار رو نکنید

حتی اون غیرمذهبیاش 

شما خودت مسببش شدی دیگع 

حالا هم سعی کن دلتو صاف کنی

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
خب ابجی من بهش پیام دادم با ی پیج فیک ولی بهم خیانت کرد و پا داد درسته چیزی ازش ندیدم ولی گفتم امتح ...

وقتی ازش چیزی ندیدی امتحان کردنت خوب نبود ، اگه مرد بخواد خیانت بکنه کاری نمیتونی بکنی فقط ذهنتو پاک کن بچسب به زندگیت به شوهرت و زندگیت خوب برس، محبت کن ، احترامشو نگه دار مطمئن باش خیانت نمیکنه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...