2777
2789
عنوان

حس زشتی خودکشی

147 بازدید | 10 پست

خسته شدم از قیافم این همه آدم خوشگل بعد میگن خدا‌ فرق نمیزاره ن پول دارم ک قیافه صدامم ک بهم میگن شبیه مرده 

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

ول کن خواهر به منم زیاد گفتن زشتی کی اصلا تعیین می‌کنه ک معیار زشتی و خوشگلی چیه تو همینجوری یه فرد منحصر به فردی از تو فقط یدونه تو این دنیا هست بزار بگن برات مهم نباشه وقتی گفتن بود عه واقعا حتما عزیزم کشیده رو تو قیافم 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ول کن خواهر به منم زیاد گفتن زشتی کی اصلا تعیین می‌کنه ک معیار زشتی و خوشگلی چیه تو همینجوری یه فرد ...

یکی بهم میگن خوشگلی یکی میگه نیستی اکثرا بهم میگن ولی خوب از نظر خودم هیچی نیستم دلمنیخواد اینجوری فکر کنم دیگع افسرده شدم ولی دیگع نمیتونم دست خودم نیست

شاید الکی فک میکنی زشتی اعتماد بنفس نداری ارزشهای خودتو ببربالا زیبایی درونت زیاد کن

اعتماد بنفس ک اصلا ندارم بعضی وقتا یکم بالاس ولی .. 

یکی بهم میگن خوشگلی یکی میگه نیستی اکثرا بهم میگن ولی خوب از نظر خودم هیچی نیستم دلمنیخواد اینجوری ف ...

مردم همه گوهی میخورن برا خودت زندگی کن الان از نظر اونا خوشگل باشی چیزی بهت میدن ن  اصلا فکر نکن ارتباطت با افراد منفی کم کن من اینقدر چرت و پرت از ای مردم شنیدم ک ترجیح میدم تو خونه باشم و ارتباطم خیلی کم کردم با آدمای اطرافم و بیرون 

مردم همه گوهی میخورن برا خودت زندگی کن الان از نظر اونا خوشگل باشی چیزی بهت میدن ن  اصلا فکر نک ...

دست خودم نیست بخدا میخوام به این چیزا فکر نکنم نمیتونم خیلی افسرده شدم بخاطرش 

دست خودم نیست بخدا میخوام به این چیزا فکر نکنم نمیتونم خیلی افسرده شدم بخاطرش 

منم گاهی وقتا اینجوری میشم ولی خودا سرگرم کن پادکست گوش کن برنامه cast box دانلود کن پادرمست های انرژی مثبت از غزل وکیلی دانلود کن گوش کن خیلی تاثیر گذاره تو زندگیت