2789
عنوان

بچه دیر اموز

247 بازدید | 5 پست

سنجش مرحله دوم زده عادی بعلاوه مرزی که متوجه شدم معنیش دیر آموزه چیکار کنم یعنی خیلی مشکلات داره در یادگیری درس هایش کسی بچش دیر اموزه؟؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

من خودم وبچم دیراموزبودیم الان ازشاگرد اول مدرسه مون موفق ترم وناراحت نباش 

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم وبچم دیراموزبودیم الان ازشاگرد اول مدرسه مون موفق ترم وناراحت نباش 

بخدا از صبح حالم گرفته نگرانم تو مدرسه بچه ها مسخرش نکنم چون بسیار حساسه و روحیش ضعیفه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
کلاس چندمه؟

امسال می‌ره اول فعلا سنجش تشخیص داده

بخدا از صبح حالم گرفته نگرانم تو مدرسه بچه ها مسخرش نکنم چون بسیار حساسه و روحیش ضعیفه

پسر منم همینه بزرگ شد به این روزات میخندی میگی به این میگفتن دیر آموز 

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋