2777
2789
عنوان

کرمم مرده🥲

82 بازدید | 11 پست

قراربود برای پروژه مون کرم ابریشم پرورش بدیم انگار یکی از کرمام وقتی میخواستم برگ بدم خفه شده بود یه حالت کبود بود منم دلم کوچییییک دارم گریه میکنم اعصابم خورده چرا باید بمیرن آخه🥺😭💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
😒😒😒

اونم جون داره چرا اینطوری میکنید؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم ابریشم گرونه؟ 

خودش نه ولی وقتی پیله میکنه پیلشو میخرن باهاش مثلا نخ ابریشم درست میکنن

خودش نه ولی وقتی پیله میکنه پیلشو میخرن باهاش مثلا نخ ابریشم درست میکنن

اها 

واقعا حیف

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اها  واقعا حیف

از پولش ناراحت نیستم نمیدونم این چه غلطی بود کردم اصلا نباید بخاطر یه نمره همچین کاری میکردم

از پولش ناراحت نیستم نمیدونم این چه غلطی بود کردم اصلا نباید بخاطر یه نمره همچین کاری میکردم

منم بخاطر پولش ناراحت نیستم🥲 ولی حیف شد کرم کوچولو

فدای سرت 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

عزیزم مگه اینا تو طبیعت چند روز میتونن زنده بمونن؟ الکی غصه نخور تو که از قصد کاری نکردی

۲۸ روز وقتی کرمن ۵روزم وقتی پروانه هستن بعدش میمیرن

اره از قصد کاری نکردم ولی اونا که گناهی نداشتن اعصابم بهم ریخته نمیدونم میترسم بقیشونم بمیرن💔

۲۸ روز وقتی کرمن ۵روزم وقتی پروانه هستن بعدش میمیرن اره از قصد کاری نکردم ولی اونا که گناهی نداشتن ...

شاید اصلا به دلایل دیگه مرده 

منم یه کرم ابریشم داشتم با دختر خالم شریک بودیم عاااشقش بودیما😂 بعدش گذاشتیم حیاط هوا بخوره راه بره یکمم خودمون راه بریم اومدیم دیدیم نیست

کلی گریه کردیم آخرش فهمیدیم پرنده برده خوردتش😐💔

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇