2777
2789
عنوان

سفرشمال

621 بازدید | 19 پست

سلام،دوستان مامیخوایم ۵ روز کلا بریم شمال،ازتهران،میتونید بهم بگید تواین ۵ روز چ شهرایی و باید بریم و هر شهر کجاشو،اولین باره میریم،ازتهران ک حرکت میکنیم ازکدوم شهرا ب ترتیب بریم،واینکه دخترم دو سالشه نمیدونم واسه غذاش باید چیکارکنم،میخواستم چادر باخودمون ببریم ولی باز میگم غذا چی بدم ب دخترم،پیک نیکم نداریم،پلاژ قیمتش چطوره مناسب ترین چیز همین پلاژه?توکدوم شهربگیریم 

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مطلقا کنار دریا و ساحل نرو شرجی و گرما داغونتون میکنه، بهترین جاهای شمال فقط در ییلاقات و ارتفاعات هست، ما هر سال تابستون میریم شمال ولی توی هیچ شهری نمی مونیم و فقط میریم در ییلاقات و دور از دریا و‌توی روستاها، برید سمت رامسر از اونجا هم برید جواهر ده یک روستای بینظیر در بالای کوه هست هوا عالیه و در فصلی که بری خنک هست لباس گرم سبک هم ببر چون شبهاش سرده، روستای لاویج هم هست که عالیه از توابع شهرستان نور هست، همه این روستاها گردشگری هست و خونه توش اجاره میدن قیمت ها هم متفاوته با توجه به نوع خونه و امکانات از شبی  ۵۰ هزار تومن هست تا قیمت بالا مثلا شبی ۲۰۰_۳۰۰ هزار تومان.در هر حال ما هیچ وقت توی هیچ‌شهر و پلاژی نمیریم فقط روستا در ارتفاعات 😄

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.