2777
2789
عنوان

درد بی صدا

298 بازدید | 7 پست

‌دردی که انسان را به سکوت وامیدارد

بسیار سنگین‌تر از دردی‌ست که

انسان را به فریاد وامیدارد!

و انسان‌ها فقط به فریاد هم میرسند،

نه به سکوت هم!

- فروغ فرخزاد | شـــعر

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙏🌹👌

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

@niniyar_3  

سلام

خسته نباشید

لطفا  با این کاربر به اصطلاح آقا برخورد کنید و همینطور  پست اهانت آمیزش رو حذف کنید. 

۱_هم به بنده جسارت کرده!

۲_هم بنده رو تهدید کرده!

۳_هم برای کاربر افرانور که از تاپیکاش مشخصه خانم محترم و اهل ادبی هستند صاحب داری میکنه!

( البته مورد سوم بمن ارتباطی نداره و به شما و نی نی یارهای محترم مربوط میشه).

باتشکر 

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
@niniyar_3     سلام خسته نباشید لطفا  با این کاربر به اصطلاح آقا برخورد کنید و ...

واقعا متاسفم برای شما و خودم 

و افرادی که این سایت رو مدیریت می کنن

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست