2777
2789

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی 

خداقوت عزیزم

حل میشه ، زمان میخواد بعد از طوفانت آرامشه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی  خداقوت عزیزم حل میشه ، زمان میخواد بعد ...

من کی حالم خوب میشه؟ احساس میکنم زندگیم خیلی بده

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
من کی ازدواج میکنم ؟

مسیرشما تو تنگناوسختی قرار نداره ؟ یه چیزی هس که باید اول اون حل بشه اونموقع زمانش میرسه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

مسیرشما تو تنگناوسختی قرار نداره ؟ یه چیزی هس که باید اول اون حل بشه اونموقع زمانش میرسه

عزیزم به من میگی ابن ماه اتفاقی که منتظرشم میشه یانه؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من کی حالم خوب میشه؟ احساس میکنم زندگیم خیلی بده

اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی 

میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتوبدترمیکنه 

نور خوشبختی درست مقابلته فقط باید از رو زانوهات بلند بشی چندین گام به جلو برداری و باکلید درون قلب و روحت بازش کنی 

هنوز فرصت داری ،پس بلند شو 

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی  خداقوت عزیزم حل میشه ، زمان میخواد بعد ...

من آزمو وکالت قبول میشم؟

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...
اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی  میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتو ...

من آزمون وکالت قبول میشم؟؟؟

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...
اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی  میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتو ...

کاملا درست بود ممنون 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
عزیزم به من میگی ابن ماه اتفاقی که منتظرشم میشه یانه؟؟

این ماه احتمالش پایینه متاسفم 

یخورده ممکنه طول بکشه انتظارهس برات