2777
2789
عنوان

ازدواج و هدف

210 بازدید | 20 پست

دوستان من برا ایندم خیلی برنامه ها دارم که با وجود شوهرم نمیتونم چطوری بعضی ها هم کار دارن هم شوهر دارن همه به بچه میرسن هم به خونه میرسن هم کلاس های مورد علاقه خودشون رو میرن چطوری این کارو میکنید ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی انتخابت دقت کن همسری را برگزین که هدفش باشما هم خوانی داشته باشه و مانعت نشه

به هر حال زندکی افت و خیزهایی داره خانوم های متاهل و بچه دار چون وقت کم دارن حداکثر مدیریت و بازدهی رو به کار میبرن و اینکه انگیزه ی قوی دارن و افکارشون متمرکزه این تمرکز توی هدف خیلی مهم و دنبال حاشیه هم نیستن

شاید اونا از نیروی روحشون و نیروی چی استفاده می کنند و برای همین زودتر هم شکسته میشن .

من مجرد بودم هم شاغل بودم هم باشگاه می رفتم هم کوه نوردی هر هفته و هم دانشگاه ،ولی کارهای خونه رو اصلا نمی تونستم انجام بدم اغلب یه وعده رو بیرون غذا می خوردم هفته ای یکبار جگر می خوردم .

می رفتم خونه از خستگی غش می کردم .

و کمبود خواب شدیداً داشتم .

ازدواج کردم دیگه دلم نمی‌خواست سر کار برم

شاید اونا از نیروی روحشون و نیروی چی استفاده می کنند و برای همین زودتر هم شکسته میشن . من مجرد بودم ...

خب یعنی میگید که بد یوده؟؟  همه کار هارو باهم بتونی پیش ببری 

خب یعنی میگید که بد یوده؟؟  همه کار هارو باهم بتونی پیش ببری

بله ،اگه می خوای موفق بشی تمرکزت باید رو یک کار باشه.

جاریم تازه بچه دار شده بود بچه رو می داد مادرش می رفت دانشگاه الان بچه اش آشکارا وابستگی ناایمن داره .و دچار اضطراب جدایی شده .البته پدر و مادرها که متوجه نمیشن فکر می کنن طبیعی هست در حالی که کاملا رو شخصیتش اثر می ذاره.

بله ،اگه می خوای موفق بشی تمرکزت باید رو یک کار باشه. جاریم تازه بچه دار شده بود بچه رو می داد مادر ...

یعنی چی وابستگی نا ایمن؟

خب منظور من این نبود که بچرو میدن کسی نگه داره میگم یعنی خیلی کار هارو باهم انجام میدن و همیشه موفق تر هستن انگار حالا من تجربه ندارم شما انگار بهتر اطلاعات داری بیشتر توضیح میدی ؟