2777
2789
عنوان

وام ازدواج😩

494 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه خداخیرتون بده😩🙏 من وام ازدواجم هفته پیش ثبت نام کردم و تعیین شعبه شدم. حالا باید چکار کنم؟ با مدارک و ضامن ها برم بانک؟ یا اول خودم برم ببینم چیا میخاد و تشکیل پرونده بدم اصلا چقدر طول میکشه و چند بار باید برم تا کارم راه بیفته؟ شدیدا برای خرید جهیزیه به این پول نیاز دارم لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه

سلام اول خودتون برید مدارک هاتون رو کامل کنید بعدا ضامن ببرید کارش اگه بانک خوبی باشه یه روزه کاراتون رو تموم میکنه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اول خودتون برید مدارک هاتون رو کامل کنید بعدا ضامن ببرید کارش اگه بانک خوبی باشه یه روزه کاراتو ...

ممنونم خدا از دهنت بشنوم واقعا نیاز دارم به پولش فردا میرم پس حتما

باید صبر کنی تا برات پیامک بیاد نوبتت برسه بعد ضامن ببری چند وقت یبارم برو بانک سر بزن شاید نوبتت جل ...

یعنی با اینکه پیامک تعیین شعبه امده باز باید برم تو صف😢😭😩 ای بابا

ممنونم خدا از دهنت بشنوم واقعا نیاز دارم به پولش فردا میرم پس حتما

اره برو. من  وام ازدواج خودم یه هفته طول کشید بانک البته زیاد طول داد. 

ولی برای همسرم همون روز تموم شد ضامن هم همون روز اومد  ولی برای همسرم پولشو دوماه طول کشید بریزن برای همسرم تازگی ها برداشتیم وامشو

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
ببخش میپرسم باز الان من فردا چیا باید ببرم با خودم؟

کپی شناسنامه خودت همسرت کارت ملی دوتاتون از صحفه های مهم عقد نامه تون گواهی امضا اگه نداری سفته بعضی بانک ها میخوان کپی  همین صحفه ای که، اگه با گوشی ثبت نام کردین رو میخوان  فکنم همین هاست یادم نمیاد ببخشید امروز اعصابم خورد هواس ندارم 

یعنی با اینکه پیامک تعیین شعبه امده باز باید برم تو صف😢😭😩 ای بابا

برای ما که اینطوری بود تعیین شعبه شدیم بعدم تقریبا سه چهار ماه منتظر موندیم تا نوبت برسه بعد ضامن بردیم البته خیلیا دیدم آشنا دارن یه هفته ای جور شده

هرچه خدا خواست همان میشود